Elon Musk a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că Tesla se gândește să accepte plăți în Dogecoin pe site-ul său oficial, iar compania a făcut în sfârșit pasul. CEO-ul a anunțat vestea bună pe contul său de Twitter pentru fanii criptomonedelor, unele produse derivate pot fi comandate acum cu Dogecoin .

După anunțul lui Elon Musk, prețul Dogecoin a crescut cu aproape 25%, de la puțin sub 0,18 USD la puțin peste 0,20 USD. Compania a explicat că utilizatorii care doresc să opteze pentru opțiunea Dogecoin trebuie să aibă un portofel Dogecoin și pot transfera fonduri printr- un cod alfanumeric sau cod QR odată conectați pe site .

În prezent, trei produse sunt disponibile pentru vânzare și achiziționate în Dogecoin. Există o cataramă de centură „Giga Texas Belt Buckle ” cu sigla producătorului auto la 835 DOGE, sau în jur de 140 de euro.

Tesla își comercializează și fluierul „Cyberwhistle” cu design-ul Cybertruck-ului pentru 300 DOGE, adică aproximativ 50 de euro. Drept reamintire, Elon Musk a decis să producă acest fluier pentru a-și bate joc de cârpa lansata de Apple. „Nu vă pierdeți banii pe cârpa aceea stupidă de Apple, cumpără-ne fluierul”, a scris Elon Musk pe Twitter. Fluierul lui Tesla a fost și el un succes uriaș, s-a epuizat rapid pe stoc și a ajuns pe eBay la prețuri nebunești .

În cele din urmă, Tesla comercializează și „Cyberquad for Kids”, quad-ul său electric pentru copii la 12020 DOGE, sau în jur de 2023 de euro. Acesta permite celor mai tineri să se deplaseze cu o viteză maximă de 16 km/h. Potrivit Tesla, quad-ul ar avea o autonomie de aproximativ 24 de kilometri între încărcări, iar timpul indicativ de reîncărcare este de aproximativ 5 ore. O versiune pentru adulți a fost prezentată alături de Cybertruck în urmă cu câțiva ani, dar Tesla încă nu a comercializat vehiculul.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns