Cybertruck-ul Tesla vine pe drumurile noastre în curând? Va trebui să arătăm puțin mai multă răbdare, așa cum tocmai a dezvăluit Elon Musk la inaugurarea Gigafactory din Berlin. Potrivit declarațiilor miliardarului, producția futuristului pick-up electric va începe în 2023.

Prezentat în 2019 cu fanfară la o conferință care a rămas în istorie, Cybertruck-ul Tesla este încă așteptat de mult. Pick-up-ul electric cu design futurist nu mai ia în calcul amânările lansării. Cu toate acestea, și de la începutul anului 2022, multe videoclipuri furate au făcut posibil să aflați mai multe despre Cybertruck și modificările aduse vehiculului.

Datorită unui videoclip furat, publicat în februarie 2022, de exemplu, am putut vedea că ștergătorul de parbriz care a stârnit atâtea controverse a fost îndepărtat de inginerii Tesla. Doar și în ciuda publicării acestor videoclipuri, nu există nicio informație oficială în care să vă puneți gandii cu privire la data lansării Cybertruck. Acum este confirmat.

Cybertruck va incepe productia in 2023

În timpul ultimei conferințe telefonice privind veniturile din T4 2021 cu investitorii, Elon Musk a precizat că lansarea Cybertruck este încă departe. Cu toate acestea, miliardarul a dorit să fie liniştitor precizând că dezvoltarea Cybertruck-ului se va încheia în 2022, scopul fiind lansarea producţiei în 2023. De menţionat că şi-a reiterat afirmaţiile în timpul inaugurarii noii Gigafactory la Berlin, care va produce în special cel mai recent model Y pentru piața europeană.

Ca o amintire, ne amintim că în ianuarie 2022, Tesla ștersese data intrării în producție pe pagina dedicată Cybertruck de pe site-ul său oficial. O veste foarte proastă pentru fani, care, prin urmare, se așteptau la încă o amânare a lansării pick-up-ului. Au avut dreptate, deoarece Cybertruck-ul nu va ajunge pe drumuri înainte de 2023.

Rețineți că există așteptări considerabile în jurul pickup-ului electric de la Tesla. Și din motive întemeiate, Cybertruck a înregistrat nu mai puțin de 1,2 milioane de precomenzi în august 2021. Sau venituri colosale de până la 79 de miliarde de dolari pentru Tesla. Lista de așteptare și pentru rezervarea unui Cybertruck continuă să crească, cei mai recent sosiți vor trebui să aștepte câțiva ani pentru a-și obține masina.

[SURSA]

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns