Tesla lansează o actualizare care reduce intervenția umană cu 33%

Tesla
Tesla

Tesla continuă să lucreze pentru a putea justifica numele „Pilot automat”. Unele țări precum Germania împiedică conducatorii auto să utilizeze această expresie până când sistemul este îmbunătățit. În ultimele zile, Tesla a început să promoveze o nouă actualizare a software-ului său, ca parte a programului beta complet autonom. Potrivit CEO-ului său, Elon Musk, se preconizează că această actualizare va reduce cu o treime intervenția șoferului.

Au trecut mai puțin de două săptămâni de când Tesla a oferit prima sa versiune a funcției sale „Full Self-Driving”. Ieri, producătorul auto a lansat noua actualizare 2020.40.8.12 pentru utilizatorii beta-eligibili. Acești utilizatori privilegiați au raportat că s-au putut bucura de o conducere mai lină datorită progreselor în AI.

După cum a explicat Elon Musk prin intermediul acestui tweet, această actualizare ar trebui să permită pilotului să-și reducă intervențiile cu 33%. Evident, aceste actualizări nu permit încă conducerea complet autonomă, utilizatorii trebuie să rămână vigilenți ținând mâinile pe volan. Elon Musk mulțumit de feedback-ul acestei prime actualizări, a anunțat că lucruri noi vor sosi la fiecare 5-10 zile. Ca urmare, el intenționează să implementeze versiunea beta a „Full Self-Driving” pe o scară mai mare în cursul anului 2020.

Citeste si:  Apple este pe cale sa schimbe Intel pentru „cipuri de telefon” pe Mac-uri

Elon Musk este un mare optimist. Potrivit acestuia, rata de eroare nu va ajunge niciodată la zero. Cu toate acestea, el crede că, cu cât cercetările avansează, cu atât riscurile vor scădea și, prin urmare, se tem de disfuncționalitatea acestuia.

Sursa: presse-citron.net

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
5fa045146f5b310011724d97

Apple anunță evenimentul „One More Thing” pentru 10 noiembrie

Articolul următor
unnamed 2

Lewis Hamilton bate toate recordurile din Formula 1

Postări Asemănatoare
Total
1
Share