Tesla lanseaza un ATV electric de 1900 USD pentru copii

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
Tesla lanseaza un ATV electric de 1900 USD pentru copii

În timp ce producătorul american de vehicule electrice Tesla a introdus modelul de pickup electric Cybertruck, a prezentat și ATV-ul Cyberquad cu un design similar. Producția Pickup-ului a fost amânată până în 2022, în timp ce viitorul ATV-ului era incert. Cyberquad a fost pus în vânzare recent, dar într-o formă ușor diferită.

Tesla și Radio Flyer lansează ATV-uri electrice pentru copii. Cyberquad, care apare ca o versiune redusă a unui ATV cu designul său inspirat de Cybertruck, șasiu din oțel, sistem de suspensie reglabil și frâne pe disc pe spate, aduce inclusiv bandă luminoasă cu LED-uri, acest ATV a fost anunțat la 1.900 USD .

Mini ATV-ul electric de la Tesla are un pachet de baterii litiu-ion de 36 V. Această baterie, care este proiectată pentru a fi detașabilă, oferă o autonomie de rulare de 24 de kilometri . Este posibil să spunem că aceasta este o gamă destul de suficientă pentru o jucărie. Mai mult, este posibil să ajungi la o încărcare completă în 5 ore prin priza standard de acasă .

Viteza maximă a ATV-ului electric poate fi reglată ca 8 km/h sau 16 km/h, în funcție de preferințe. Cyberquad este conceput pentru copiii de la 8 ani în sus. Greutatea maximă pe care o poate transporta este de 68 de kilograme. Se precizeaza ca ATV-ul electric este momentan epuizat.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat:
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.