CEO-ul Tesla, Elon Musk, a aprins iar Dogecoin. Tesla va accepta Dogecoin ca metodă de plată pentru vânzarea anumitor produse. După această veste, prețul DOGE a crescut.

Elon Musk a spus pe Twitter: „Tesla va permite achiziționarea unor produse cu Doge. Vom vedea cum merge.” Mașinile Tesla nu pot fi achiziționate cu Dogecoin, dar pot fi achiziționate și alte produse marca Tesla. Elon Musk poate accepta și Dogecoin ca metodă de plată în vânzările de automobile, în funcție de tendință.

Tesla acceptă Dogecoin

Elon Musk a deschis un sondaj anul trecut despre acceptarea de către Tesla a Dogecoin, iar acest sondaj a creat mari așteptări. Prețul Dogecoin a stabilit un record la 0,73 USD. Elon Musk nu a raspuns așteptărilor și a făcut un pas înapoi. El a eliminat chiar și Bitcoin, pe care Tesla l-a acceptat ca metodă de plată, din opțiuni și a declarat că mineritul criptomonedelor nu este un motiv ecologic. În combinație cu această decizie a Elon Musk și a interdicțiilor miniere din China, Bitcoin a scăzut de la 60 de mii de dolari la 35 de mii de dolari într-o lună.

Decizia finală a lui Elon Musk va afecta serios prețul Bitcoin, precum și prețul Dogecoin. La momentul pregătirii acestui articol, Dogecoin se tranzacționează la 0.18 euro.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns