The Boys sezonul 2
The Boys sezonul 2

The Boys sezonul 2: Data de lansare si noutati – Serialul The Boys a reușit să atragă un public loial, având o premisă foarte diferită și interesantă. Este o satiră a poveștilor de supereroi și înfățișează un grup de eroi si cele mai intunecate actiuni ale acestora, speram ca ati vazut sezonul 1 pentru ca acest articol poate avea cateva spoilere.

Al doilea sezon al The Boys va fi lansat pe 4 septembrie 2020. Primele trei episoade vor fi lansate deodată pe Amazon Prime pentru a ușura dorul de personajele atât de iubite.

Celelalte cinci episoade ale sezonului The Boys 2 vor fi lansate săptămânal, în fiecare vineri, care se va încheia pe 9 octombrie 2020. Cu alte cuvinte, vor fi opt noi episoade pentru fani!

La ce sa te astepti in The Boys sezonul 2?

Continuând locul de unde a plecat în primul sezon, noul an ar trebui să arate personajelor care pornesc de la lege în timp ce sunt urmăriți de grupul The Seven. Mai presus de toate, trebuie să se reunească și să elaboreze o strategie care poate slăbi forțele lui Vought pentru a le învinge.

În plus, vom vedea procesul de adaptare a unora dintre ele la normalitate, cum ar fi Hughie, Frenchie și Kimiko. Procesul poate fi dificil, dar cu siguranță va fi urmat.

Vă vor scăpa anti-eroii de amenințările provocate de Homelander, regina Maeve și restul? Și Starlight, ce se va întâmpla cu ea?

Te-ar putea interesa si:

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.