Seriale

The Boys Sezonul 3: Cand va fi lansat si ce schimbari vor fi?

The Boys Sezonul 3, de la Amazon Prime Video, va face unele modificări semnificative în Soldier Boy. Personajul va fi interpretat de Jensen Ackles, decanul Supernatural .

Conform informațiilor găsite de The Illuminerdi, va exista o divergență de la benzi desenate în raport cu personajul eroului. În povestea originală a lui Garth Ennis și Darick Robertson, mai mulți oameni și-au asumat această identitate încă din cel de-al doilea război mondial, cu toate acestea, în serie, personajul lui Ackles va fi singurul băiat soldat.

The Boys Sezonul 3
The Boys Sezonul 3

Conform celor știute deja despre acest arc al celui de-al treilea sezon al The Boys , personajul va căuta, de asemenea, să devină vedetă și vedetă de film. Deși mulți oameni cred că Soldier Boy a murit în timpul unei misiuni, adevărul va fi dezvăluit treptat în serie.

Pe lângă această noutate, există și sosirea unui nou erou, care era deja iubit al Starlight (Erin Moriarty). Supersonic a făcut parte din circuitul de concurs de super-eroi când a cunoscut-o, iar cei doi au dezvoltat o relație. Toate acestea par să ajungă pentru a genera un posibil conflict amoros intre Starlight și Hughie (Jack Quaid).

Merită să ne amintim că, odată cu succesul primelor două sezoane ale The Boys , a început deja să se dezvolte un spin-off pe facultatea de supereroi pe Amazon Prime Video . Cifrele de audiență pentru sezonul 2 au dezvăluit că serialul a fost cel mai vizionat stream din istorie.

În distribuție îi apar pe Karl Urban, Laz Alonso, Tomer Kapon, Karen Fukuhara, Chace Crawford, Antony Starr și Aya Cash, care au ajuns în sezonul 2 ca Stormfront.

Ultimul episod din sezonul 2 din The Boys este programat să fie lansat pe 9 octombrie pe Amazon Prime Video .

Inca nu stim cand va fi lansat sezonul 3 insa ramai pe aproape, vom reveni cu actualizari in acest articol.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *