The Boys sezonul 4, când va apărea sezonul 4 al serialului?

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
3 Min
The Boys sezonul 4

The Boys sezonul 4, când va apărea sezonul 4 al serialului? – Episodul final mult așteptat al sezonului 3 The Boys este acum disponibil în catalogul Prime Video. După o lungă așteptare, fanii vor putea în sfârșit să vadă ce îi așteaptă pe băieți într-un alt final de sezon exploziv.

Odată cu sfârșitul unui alt sezon, totuși, telespectatorii încep deja să se întrebe când vor fi lansate noi episoade ale serialului.

Într-un interviu pentru Collider, actorul Karl Urban, care îl interpretează pe Billy Butcher, a comentat că producția pentru sezonul următor ar trebui să înceapă în curând.

„Da, cred că vom începe filmările pentru sezonul patru pe 22 august… Este o echipă distractivă, muncim din greu și abia aștept să văd următorii pași ai personajelor de când i-am părăsit la sfârșitul acestui [al treilea] sezon”.

Odată cu filmările care încep în august, unele site-uri specializate, precum Collider, pariază că al patrulea sezon va fi lansat în vara nord-americană a anului viitor. Adică în jurul lunii iulie, august sau septembrie.

Succesul The Boys

De când a fost lansat în 2019, The Boys a câștigat fani din întreaga lume. Confirmarea celui de-al patrulea sezon al serialului, de exemplu, a fost lansată la doar o săptămână după premiera celui de-al treilea sezon în catalogul Prime Video.

Potrivit platformei, audiența globală The Boys în cele trei zile de la lansarea noilor episoade a crescut cu 17% față de valului precedent, lansat în 2020.

„ Băieții continuă să depășească granițele narative, în timp ce se distrează fără încetare și pun acul în satira socială care pare prea reală”, a continuat el. „Această lume stilizată a serialului are o acoperire globală incredibilă, iar publicul de la începutul săptămânii este dovada acestui lucru.

Suntem extrem de mândri de distribuția și echipa care a dat naștere unei francize pentru Prime Video și așteptăm cu nerăbdare să aducem mai mulți The Boys abonaților noștri”, a declarat Vernon Sanders, șeful televiziunii globale la Amazon Studios, într-un comunicat.

Merită să ne amintim că serialul va câștiga și un spin-off axat pe o universitate Vought pentru noii tineri supereroi.

[SURSA]

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.