The End of the Fucking World sezonul 2 online subtitrat
The End of the Fucking World sezonul 2 online subtitrat

The End of the Fucking World sezonul 2 online subtitrat este disponibil pe Netflix incepand cu data de 04 noiembrie, potrivit informatiilor de pe IMDB.

In romania sezonul 2 din Sfarsitul lumii se poate vedea pe Netflix in acest moment, prin urmatorul link.

The End of the Fucking World sezonul 2 online subitrat

Tradus in romana ca si “Sfarsitul lumii“, sezonul 2 din acest mini serial, pentru ca asa putem sa il numim avand in vedere ca per total avem 8 ore de urmarit, asta in conditiile in care punem cap la cap ambele sezoane, primul avand 4 ore cu tot cu intro si cele necesare.

Pentru cei ce nu au vazut primul sezon din sfarsitul lumii, trebuie sa stim ca in acest serial vom avea umor negru din plin, deci poate deranja anumiti privitori, de asemenea daca nu foarte atent la poveste ar putea sa ti se para neinteresat, sau poate ca pentru unele persoane chiar va fi.

Serialul se bazeaza pe o poveste in care un psihopat in devenire si o adolescenta vor porni impreuna intr-o aventura care se pare a fi cu ghinion.

The End of the Fucking World sezonul 2 online subtitrat

Fara a da foarte multe spoilere, in sezonul 2 vom avea o actiune situata la 2 ani distata fata de primul sezon unde Alyssa incepe in forta noua ei viata iar o noua femeie in acest serial este dornica de razbunare isi va pune in aplicare planul, de aici vor pleca taote actiunile sezonului 2, dar nu voi insista cu multe detalii pentru ca am intra in spoilere.

Dupa cum am spus serialul este disponibil in momentul de fata pe Netflix si va recomand sa faceti cont pentru a-l putea vedea, in incurajez pirateria insa puteti vedea acest serial si prin metode mai neortodoxe in cazul in care doriti sa va uitat doar la acest serial fara a va face abonament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.