The Invisible Man
The Invisible Man

The Invisible Man (2020) Online Subtitrat in Romana, sau Omul invizibil, este disponibil deja in Cinema, in curand voi face si un review acestui film si va aparea pe acest site. O intrebare care ii magina pe toti este unde veti putea sau cand veti putea vedea filmul online subtitrat in romana.

Netflix nu a facut deocamdata nimic public despre acest film, totusi dupa cum stim exista sanse extrem de mari ca acesta sa fie adaugat pe platforma de streaming video dupa un an, sau daca avem noroc chiar dupa 6 luni, avand in vedere ca filmul nu este facut de Disney sau HBO, mai mult ca sigur in viitorul apropiat vom vedea acest film pe Netflix.

The Invisible Man (2020) Online Subtitrat in Romana

Despre ce este vorba in acest film? Ei bine, din pacate nu am putut ajunge astazi la premiera, filmul ruleaza deja in cinema de pe zi, avand in vedere ca suntem in 28 februarie, data la care acest film este lansat, cu siguranta cautati cat mai multe detalii despre film, insa o sa va spun decat ideea filmului, plotul, mai pe intelesul cinefililor.

Prinsă într-o relație violentă cu ​​un om de știință înstărit pe nume Adrian (Oliver Jackson-Cohen), Cecilia Kass (Elisabeth Moss) evadează în miezul nopții și dispare intr-o ascunzătoare, ajutată de sora ei Emily (Harriet Dyer), prietena lor din copilărie James (Aldis Hodge) și fiica sa adolescentă Sydney (Storm Reid).

The Invisible Man (2020) Online Subtitrat in Romana

Fostul iubit abuziv al Ceciliei se sinucide și îi lasă o parte generoasă din marea sa avere, dar o serie de evenimente bizare o determină pe Cecilia să creadă că moartea sa a fost o farsă.

Deoarece aceste coincidențe stranii devin letale, amenințând viața celor pe care îi iubește, sănătatea Ceciliei începe să se deterioreze în timp ce încearcă cu disperare să demonstreze că este vânată de cineva pe care nimeni nu îl poate vedea. Vizitează casa lui Adrian pentru a investiga și descoperă un costum care folosește camere pentru a face invizibilul purtătorului.

Poate te-ar interesa si:

  1. Cele mai bune filme Netflix
  2. Cele mai bune seriale
  3. Cele mai bune anime
  4. Cele Mai Bune Seriale Netflix
  5. Cele mai bune filme de actiune
  6. Cele mai bune filme de comedie
  7. Cele mai bune filme
  8. Cele mai bune filme SF
  9. Cele mai bune filme de dragoste
  10. Cele mai bune filme de groaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.