Filme

The Irishman online subtitrat in romana pe Netflix

The Irishman online subtitrat in romana, este disponibil pe Netflix si potrivit rapoartelor disponibile, este unul dintre cele mai populare filme ale momentului.

Filmul este unul american de genul genul dramă epică, crima si biografie, regizat de catre Martin Scorsese a carui buget a fost de 2,6 milioane de dolari americani, de asemenea printre producatorii ii avem pe Robert De Niro, Martin Scorsese, Randall Emmett, si pe multi altii.

The Irishman online subtitrat

Stând intr-un spital medical, intr-un scaun cu rotile, Frank Sheeran, un batran, veteran din cel de-al Doilea Război Mondial, își povestește timpul ca si atacant al mafiei.

Vezi filmul The Irishman pe Netflix

În 1950, Philadelphia – Sheeran conduce camioane de livrare a ambalajelor de carne și începe să vândă o parte din conținutul transporturilor sale către un gangster local din familia italiana criminală din Philadelphia. Sheeran se implică din ce în ce mai mult în lumea interlopă locală din Philadelphia, executând diverse mici sarcini în numele Mafiei Philadelphia. După ce a fost acuzat de compania sa de furt, avocatul sindical Bill Bufalino îl salveaza, după ce Sheeran refuză să îi dea judecătorului numele cui a vandut marfa. Bufalino îl prezintă pe Sheeran pe vărul său Russell, șeful familiei de infarctori din nord-est din Pennsylvania (Scranton Mafia). Sheeran începe să facă servicii pentru Russell, inclusiv crime. Curând, Russell îl prezintă pe Sheeran lui Jimmy Hoffa, șeful Frăției Internaționale a Teamsterilor, care are legături financiare cu familia criminală Bufalino și se luptă pentru a face față cu colegul său în creștere Teamster Anthony „Tony Pro” Provenzano. Hoffa devine apropiată cu Sheeran și familia sa, în special fiica sa Peggy, iar Sheeran devine garda de corp a lui Hoffa în timp ce se afla pe drumuri.

Cam asa incepe toata aventura acestui film, va recomand sa il vizionati si voi, mai jos am sa va las niste topuri cu filme si seriale, vizionare placuta!

  1. Cele mai bune filme
  2. Cele mai bune seriale
  3. Cele mai bune filme de comedie
  4. Cele mai bune filme de actiune
  5. Filme SF
Etichete

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close