Filme

The King (Regele) film online subtitrat pe Netflix

The King (Regele) film online subtitrat, este unul dintre cele mai populare filme in acest moment pe Netflix. pe IMDB este pe primul loc la popularitate, iar in acest lucru ne-a facut sa vorbim despre acest film in acest articol.

Hal (Timothée Chalamet), prinț îndepărtat și moștenitor reticent al tronului englez, a întors spatele vieții regale și trăiește printre oameni. Dar când tatăl său tiranic moare, Hal este încoronat ca regele Henric al V-lea și este obligat să îmbrățișeze viața din care încercase anterior să scape. Acum, tânărul rege trebuie să parcurgă politica palatului, haosul și războiul pe care tatăl său l-a lăsat în urmă și șirurile emoționale din viața sa trecută – inclusiv relația cu cel mai apropiat prieten și îndrumător, cavalerul alcoolic îmbătrânit, John Falstaff (Joel Edgerton).

The King (Regele) film online subtitrat

Cu acest plot interesant, pasionatii de filme medievale, sau pur si simplu pasionatii de filme bune pot sa priveasca acest film fara nici o problema.

Filmul a fost lansat pe data de 24 septembrie 2019 si este adaptat dupa filmele Henric al V-lea, Henric al IV-lea. Partea I, Henry IV, Part 2. De asemenea companiile de productiie sunt Netflix, Plan B Entertainment.

The King (Regele) film online subtitrat pe Netflix

Puteti viziona acest film in mod oficial accesand link-ul de mai sus si puteti intra pe Netflix, nu incurajam pirateria, deci nu vom posta site-urile online ce nu neaparat ca pirateaza filmele, dar le distribuie pentru publicul larg. Este o initiativa buna din partea lor, dar din pacate este destul de ilegal si pentru un 10/12 euro pe Netflix puteti avea acces la o biblioteca vasta de filme si seriale online. Pe care le puteti urmari fara nici o reclama pe mai multe dispozitive.

Vizionare placuta la film si in cazul in care v-a placut, asteptam o parere de la dumneavoastra!

Etichete

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close