ŞtiriThe Last of Us HBO: Nou...

The Last of Us HBO: Nou record de rating – Crește cu fiecare episod

The Last of Us de la HBO nu a fost descurajată de premiile Grammy din 2023 care au fost difuzate alături de serial în SUA la acea vreme.

- Publicitate-

Al 4-lea episod a marcat încă o dată o creștere semnificativă a audienței, comparativ cu episodul anterior, după cum dezvăluie raportul Variety.

În special, episodul „Please Hold to My Hand ” a înregistrat 7,5 milioane de telespectatori , ceea ce înseamnă că a crescut cu 17% față de cei 6,4 milioane de telespectatori ai celui de-al treilea episod.

După cum notează articolul, faptul că audiența serialului este încă în creștere într-o asemenea măsură este o ispravă impresionantă pentru HBO, deoarece s-a confruntat cu premiile Grammy, care au înregistrat, de asemenea, cea mai mare audiență din 2020.

Aceasta înseamnă că în fiecare duminică publicul care urmărește serialul The Last of Us crește într-o asemenea măsură, care arată cât de puternic este serialul și se răspândește datorită rețelelor sociale.

Iată cum au crescut ratingurile emisiunii de la primul episod:

  • Episodul 1 – 4,7 milioane
  • Episodul 2 – 5,7 milioane
  • Episodul 3 – 6,4 milioane
  • Episodul 4 – 7,5 milioane

Trebuie remarcat în acest moment că The Last of Us Episodul 5 va fi difuzat cu două zile mai devreme din cauza Super Bowl-ului, așa că va avea premiera vineri, 10 februarie, la 21:00 (ora SUA).

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Trending