Seriale

The Mandalorian online subtitrat pe Disney+

The Mandalorian online subtitrat poate fi vizionat pe Disney+, din pacate nu este inca disponibil in Romania, acest serviciu, insa este bine de stiut ca este seria cu care Disney+ vrea sa sparga topurile si sa intreaca Netflix si multe alte servicii de streaming din lume.

Filmul The Mandalorian face parte din universul Star Wars si este destinat in special celor ce au vazut sau au idei despre acest univers. Pe imdB filmul are o nota foarte buna, este vorba de 9.1 care este calculata in momentul de fata pe baza a 22.183 dintre care peste 53% dintre acestia au oferit seriei un 10 curat.

The Mandalorian online subtitrat

In acest serial il vom vedea si pe Yoda bebelus, iar acesta pare a fii cel mai nou star al seriei, in serial mai apare si faimosul Boba Fett, care este un vanator de recomense, deci va dati deja seama ca acest serial se bazeaza pe universul unei serii deja cunoscute foarte bine de filme, animetii, serii micute si chiar jocuri video.

The Mandalorian online subtitrat pe Disney+

Serialul a fost lansat pe data de 12 noiembrie 2019 si a devenit zilele astea cel mai in voga serial si foarte apreciat in statele in care serialul poate fii vizionat. Se poate si in Romania insa prin metode mai neortodoxe.

Serialul spune povestea unui vanator de recompense, aventurile acestuia si alte secvente. Vanatorul este modelat dupa Boba Fett şi Jango pana la prapastia marginei Galaxiei unde noua republica nu isi poate folosi autoritatea.

Un lucru este cert, toti ce au urmarit acest serial sau macar unul dintre episoade au ramas cu o parere buna, Disney+ fiind detinut de un gigant ce are o multime de bani si poate oferi productii foarte bune, productii ce pot ingropa Netflix in neant, deocamdata in Romania avem Netflix si putem fi fericiti cu acesta, dar ne asteptam ca si Disney+ sa vina cu mult mai multe filme si seriale bune.

  1. Cele mai bune filme
  2. Cele mai bune seriale
  3. Cele mai bune filme de comedie
Etichete

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close