The Mandalorian sezonul 2 se va lansa pe 30 octombrie

Mandalorian va reveni cu noi episoade începând cu 30 octombrie, anunta Disney astăzi pe Twitter.

Anunțul pare să indice că serialul TV va continua programul său de lansare săptămânală, la fel ca in primul sezon. Nu avem încă un trailer pentru noul sezon, dar ne așteptăm sa apara in curand. Sperăm că noul serial sa fie plin de adorabilul Baby Yoda – sau, îmi pare rău, “The Child” – asa cum este numit in serial! Revenirea The Mandalorian sezonul 2 la Disney Plus marchează primul mare serial pe care streamer-ul îl va avea în câteva luni. Seriale precum The Falcon și Winter Soldier (care inițial trebuia sa debuteze in aceasta vara) au fost amânate din cauza problemelor de producție provocate de pandemie.

Data lansării nu este în întregime o surpriză; Ceo-ul Disney, Bob Chapek, a confirmat în urmă cu câteva luni că, din cauza muncii la distanță, Mandalorian era deja pregătit să sosească în octombrie. Disney are în prezent câteva alte proiecte Star Wars pentru Disney Plus, setate pentru a ajunge în următorii ani, inclusiv un nou serial cu Rogue One Cassian Andor (jucat de Diego Luna) și un nou serial despre Ewan McGregor’s Obi-Wan Kenobi. Data de lansare pentru serialul Obi-Wan este mai puțin sigură, după ce unele rescrieri urmărite îndeaproape au împinse înapoi in programul de producție.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *