The Umbrella Academy Sezonul 2 cand apare in romana și alte detalii

aasdf

Datorită situației pandemice, în care totul pare că s-a oprit, se pare că unul dintre cele mai preferate seriale, și anume The Umbrella Academy, este neafectat. Tv show-ul revine cu un întreg nou sezon. Filmările pentru acesta au început încă din iunie 2019 și s-au finalizat în noiembrie 2019. Iar dacă te întrebi cum s-a descurcat sezonul 1, ei bine,  a reușit să obțină nota 7.9 din partea fanilor.

Când și unde poate fi văzut online serialul The Umbrella Academy sezonul 2

The Umbrella Academy sezonul 2 in romana se va lansa pe data de 31 iulie, 2020, la cererea fanilor și poate fi văzut pe Netflix. Succesul pe care l-a avut primul sezon a forțat producătorii să mai lanseze încă unul cât mai curând. Iar povestea, se pare că și ea a fost dezvăluită , fapt îmbucurător pentru că nu va trebui să așteptăm prea mult pentru trailer.

Webp.net resizeimage 5

Speculații

Prima parte s-a terminat pe muchie de cuțit, unde toate personajele principale au ajuns în trecut. Surpriza cea mai mare pentru cei care urmăresc serialul este că protagoniștii au ajuns în diferite perioade ale timpului din aproximativ anul 1960.

Oarecum, noul sezon vine cu vești bune, deoarece toată echipa este în viață și a scăpat de apocalipsă. De altfel, dacă nu știai, serialul este bazat pe o carte ce îi poartă același nume ‘The Umbrella Academy’, în care toate evenimentele neplăcute au fost cauzate de superputerile lui Five, jucată de Aidan Gallagher.

Citeste si:  Netflix in Noiembrie 2019: Ce filme si seriale noi apar?

Care este povestea din The Umbrella Academy sezonul 2

Ei bine, în principal este vorba de caracterul Five care va încerca să împreunească echipa. De asemenea, acest proces va fi unul puțin complex, mai ales datorită faptului că va trebui să-i convingă să oprească apocalipsa care va urma să vină. Printre altele, vor trebui că toți să încerce să se întoarcă în prezent. Însă toate par a fi dificile de îndeplinit, mai ales când și-au pus bazele unei vieți personale blocată în trecut.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
01 Lillia Splash Base scaled

League of Legends: Riot Games o prezinta pe Lillia

Next Article
galaxy unpacked august 2019

Oficial, Galaxy Unpacked va avea loc pe 5 august virtual

Related Posts