Ultimul episod din sezonul 10 al filmului The Walking Dead nu va fi difuzat așa cum era planificat pe 12 aprilie din cauza pandemiei coronavirusului . AMC a emis o declarație în care a declarat că cel de-al 16-lea episod nu poate fi finalizat și va fi afișat la sfârșitul anului ca special.

„Din păcate, evenimentele actuale au făcut imposibilă finalizarea post-producției pentru sfârșitul sezonului 10 al filmului The Walking Dead , astfel că sezonul curent se va încheia cu al 15-lea episod pe 5 aprilie. Finalul planificat va apărea ca un episod special la sfârșitul anului ”.

Este a doua oară când franciza Walking Dead a fost afectată de coronavirus. Walking Dead: World Beyond , un spin-off care ar urma să se deschidă pe 12 aprilie după proiecția finalei a 10-a a sezonului TWD , a fost amânată de AMC, și în prezent nu are o dată de lansare.

În ultimul episod al seriei, Danai Gurira și-a spus adio personajului său, Michonne, pe care l-a jucat încă din cel de-al treilea sezon. La fel ca Andrew Lincoln, Rick, finalul său a fost lăsat deschis pentru o posibilă revenire în viitor. Lincoln, chiar, trebuie să joace o trilogie derivată din seria principală.

The Walking Dead este ultima victimă a coronavirusului din industria audiovizualului. Până în prezent, mai multe filme și seriale au întrerupt producția sau lansările au întârziat în urma pandemiei.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.