The Walking Dead: Sezonul 10 nu are un episod final

Ultimul episod din sezonul 10 al filmului The Walking Dead nu va fi difuzat așa cum era planificat pe 12…

Ultimul episod din sezonul 10 al filmului The Walking Dead nu va fi difuzat așa cum era planificat pe 12 aprilie din cauza pandemiei coronavirusului . AMC a emis o declarație în care a declarat că cel de-al 16-lea episod nu poate fi finalizat și va fi afișat la sfârșitul anului ca special.

„Din păcate, evenimentele actuale au făcut imposibilă finalizarea post-producției pentru sfârșitul sezonului 10 al filmului The Walking Dead , astfel că sezonul curent se va încheia cu al 15-lea episod pe 5 aprilie. Finalul planificat va apărea ca un episod special la sfârșitul anului ”.

Este a doua oară când franciza Walking Dead a fost afectată de coronavirus. Walking Dead: World Beyond , un spin-off care ar urma să se deschidă pe 12 aprilie după proiecția finalei a 10-a a sezonului TWD , a fost amânată de AMC, și în prezent nu are o dată de lansare.

În ultimul episod al seriei, Danai Gurira și-a spus adio personajului său, Michonne, pe care l-a jucat încă din cel de-al treilea sezon. La fel ca Andrew Lincoln, Rick, finalul său a fost lăsat deschis pentru o posibilă revenire în viitor. Lincoln, chiar, trebuie să joace o trilogie derivată din seria principală.

The Walking Dead este ultima victimă a coronavirusului din industria audiovizualului. Până în prezent, mai multe filme și seriale au întrerupt producția sau lansările au întârziat în urma pandemiei.

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE
Umbre sezonul 3
Citeste mai mult

Review: Umbre sezonul 3

Celebrul serial Umbre, a lansat sezonul 3, prin acest serial putem vedea o capodopera romaneasca cand vine vorba…