Thor Love and Thunder, iată data lansării filmului pe Disney+

Aventura cinematografică a lui Thor Love and Thunder s-a încheiat! Ca să reamintim, filmul a fost lansat în cinematografe pe 13 iulie, dar nu toată lumea a avut șansa (sau dorința) să-l vadă în cinematograf. De atunci, unii au așteptat cu nerăbdare sa apara pe Disney+.

Ei bine, o veste bună, deoarece serviciul de streaming a dezvăluit în sfârșit când Thor Love and Thunder va fi disponibil în catalogul său extins. Vă spunem totul!

Pe Disney+ din septembrie

Disney+ a dezvăluit un nou poster pentru Thor Love and Thunder care arată clar data lansării blockbuster-ului pe Disney+. Cei care nu au văzut încă al patrulea film Thor îl vor putea descoperi în streaming din 9 septembrie.

Thor Love and Thunder, iată data lansării filmului pe Disney+

Prin urmare, au mai rămas doar două săptămâni scurte înainte de a-l găsi pe Thor și compania pentru noi neajunsuri delirante. Ca să ne amintim, în această a patra parte, zeul tunetului trebuie să se confrunte cu Gorr, măcelătorul zeilor, un răufăcător a cărui putere este teribilă. Din fericire, el poate conta pe ajutorul lui Valkyrie, Korg… și Jane Foster, care a devenit Mighty Thor.

Unul dintre cele mai proaste filme MCU?

Pe hârtie, Thor Love and Thunder au avut totul pentru a fi un film bun: un arc narativ bun, un răufăcător puternic și complex, doi Thor la prețul unuia… și totuși, blockbuster-ul este unul dintre cele mai proaste filme Thor și MCU. notat pe multe site-uri, inclusiv Rotten Tomatoes, referința la mijloc: filmul a adunat într-adevăr doar 65% față de 93% pentru Thor Ragnarok.

Părerile sunt în general aceleași: scenariul lipsit de profunzime, umorul este greu pentru că este omniprezent, până în punctul de a sparge scenele care ar trebui să fie mai emoționante. Fanii au deplâns și timpul de pe ecran al lui Gorr, pe care l-au considerat prea scurt. De asemenea, au constatat că personajele secundare nu sunt suficient de dezvoltate. Și culmea, mulți au fost cu adevărat dezamăgiți de flashover-ul Gardienilor Galaxiei, mai ales că mult așteptatul arc „Asgardians of the Galaxy” pare să fi fost abandonat.

În ciuda tuturor, Thor Love and Thunder rămâne un film distractiv de vizionat împreună cu familia. Blockbuster-ul a câștigat puțin peste 700 de milioane de dolari la box office.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *