TikTok este acuzata
TikTok este acuzata

TikTok este detint de o companie chinezeasca si dupa cum v-ati fi asteptat in spatele acestia pot fi unele politici ce incalca drepturile omului, dar si altele mai neobisnuite. Astazi vorbim despre o acuzare pentru care TikTok este responsabil, este vorba despre faptul ca acestia au instruit mderatorii pentru a cenzura videoclipuri cu utilizatori urati si saraci, asa cum o spune documentatia interna a companiei.

Reteaua de socializare cu videoclipuri este un fenomen in momentul de fata cu peste 800 de miliane de utilizatori activi in fiecare luna, comania care detine aceasta retea se numeste ByteDance, acestia au cerut ca pe reteua lor de socializare sa nu fie promovate pe langa persoanele „rate si sarace” nici cele cu dezibilitati.

Daca doar asta credeati ca se interzice pe TikTok ai bine, mai avem cenzurarea politica si „pedepsirea” celor ce critica guvernul sau conducerea chinezeasca, sau care promoveaza in mod urat China.

Aceste informatii au fost publicat pentru prima oara de The Intercept, reactiile reprezentatilor TikTok nu au intarziat sa apara iar acestia au spus ca multe dintre informatiile de pe The Intercept nu sunt fondate.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.