TechSoftwareTiny11 Builder - Noua soluție pentru...

Tiny11 Builder – Noua soluție pentru eliminarea bloatware-ului din orice versiune de Windows 11

În lumea sistemelor de operare, bloatware-ul reprezintă o problemă persistentă pentru mulți utilizatori. Aceste aplicații preinstalate, precum Microsoft Edge sau Office, ocupă spațiu prețios pe disc și pot fi dificil de eliminat. Cu toate acestea, o nouă dezvoltare în proiectul Tiny11 oferă acum o soluție eficientă pentru a scăpa de bloatware în orice versiune de Windows 11.

- Publicitate-

Tiny11, cunoscut anterior ca o versiune simplificată a lui Windows 11, a lansat recent Tiny11 Builder – un script inovator care permite utilizatorilor să personalizeze instalarea sistemului de operare. Spre deosebire de versiunea anterioară a Tiny11, care oferea doar o versiune specifică a sistemului de operare, Tiny11 Builder oferă flexibilitatea de a alege orice ediție de Windows 11, fie că este vorba de Home, Pro sau chiar versiunea pentru ARM.

Procesul de utilizare a Tiny11 Builder este surprinzător de simplu. Utilizatorii trebuie să descarce imaginea de disc a lui Windows 11 și scriptul Tiny11 Builder de pe pagina sa Github. După executarea scriptului în Windows Powershell în modul administrator, utilizatorii pot selecta discul virtual și versiunea dorită de Windows 11. Tiny11 Builder se ocupă apoi de restul, creând un mediu de instalare personalizat fără bloatware.

Lista aplicațiilor care pot fi eliminate este extinsă, incluzând programe precum Actualități, Cortana, OneDrive, Xbox și multe altele. Prin eliminarea acestor aplicații nedorite, utilizatorii pot elibera o cantitate semnificativă de spațiu pe disc, ceea ce este deosebit de util pentru cei care stochează fișiere voluminoase sau au multe jocuri instalate.

Pe lângă eliminarea bloatware-ului, Tiny11 Builder oferă și avantajul suplimentar de a ocoli necesitatea unui cont Microsoft în timpul instalării Windows 11. Această caracteristică este apreciată de utilizatorii care prețuiesc confidențialitatea și preferă să evite legarea unui cont online de sistemul lor de operare.

În concluzie, Tiny11 Builder reprezintă un progres semnificativ în eforturile de a oferi utilizatorilor un control mai mare asupra mediului lor Windows 11. Prin simplificarea procesului de eliminare a bloatware-ului și oferirea posibilității de a alege orice versiune de Windows 11, acest script inovator oferă o soluție eficientă pentru optimizarea sistemului de operare. Cu Tiny11 Builder, utilizatorii pot acum să se bucure de o experiență Windows 11 mai curată, mai rapidă și mai personalizată.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending