DivertismentTop 10: Cele mai bune seriale...

Top 10: Cele mai bune seriale Netflix din 2020 (pana acum)

Doriți să stiti cele mai bune seriale Netflix din 2020 (până acum)? A sosit timpul!

- Publicitate-

În anul 2020, Netflix a adus publicului mai mult continut foarte interesant. Cu misiunea de a distra în permanență cele mai diverse tipuri de spectatori, pe platformă au fost lansate multe serii, pe lângă continuari foarte importante care au adus noi episoade producțiilor deja cunoscute.

Ce zici de verificarea celor mai bune seriale Netflix din 2020 de până acum? Aceasta este ceea ce vom vedea în această listă. Verifică.

1) Ratched

Aducerea lui Sarah Paulson în prim plan este aproape o garanție a atragerii unui public uriaș. Ratched spune povestea unei asistente macabre (interpretată de Paulson) cunoscută deja de spectatori în filmul the stranger , în regia lui Milos Forman și lansat în 1975.

În scurt timp, serialul se poate considera deja unul dintre cele mai mari hit-uri de pe Netflix , deoarece deține anul acesta titlul de producție în serie cea mai vizionată a platformei . Nu este nevoie să spunem altceva, nu-i așa?

2) Tiger King

Seria documentară Tiger King a impresionat abonații Netflix datorită puterii sale narative. În episoadele sale, l-am întâlnit pe Joe Exotic, un îngrijitor de tigri din Oklahoma. Această cifră este prezentată prin diferitele sale campanii pentru funcții publice, nunți poligame, videoclipuri muzicale și feude crude.

Controversele nu sunt lăsate deoparte și sunt tratate foarte precis pe parcursul povestii.

3) Cobra Kai

Ajuns pe Netflix pentru a fi reînnoit, Cobra Kai a plonjat în nostalgie pentru a aduce lumea Karate Kid înapoi pe ecrane. Personajul Johnny Lawrence (interpretat de William Zabka) s-a întors, redeschizând dojo-ul Cobra Kai și reunindu-se cu vechiul său rival, Daniel LaRusso (Ralph Macchio).

Multe emoții pot fi declansate odată cu sosirea acestei serii în streaming .

4) Unorthodox

Bazat pe amintirile lui Deborah Feldman, Nothing Orthodox pe Netflix , prezintă povestea unei tinere evreice care scapă de viața ei din Brooklyn pentru a începe din nou într-un alt loc. Seria are mai multe nuanțe reflectante despre o comunitate în ansamblu și despre cum este să fii un individ unic în cadrul ei.

Spectacolele sunt punctul forte al narațiunii și arată că serialul poate fi considerat unul dintre cele mai bune lansate anul acesta.

5) Never Have I Ever

Când Mindy Kaling a decis să creeze seria I Never … , s-ar putea să nu-și fi imaginat cât de incredibilă ar fi această incursiune. Intriga pariază pe conflicte familiale foarte pertinente, cu Maitreyi Ramakrishnan în rolul lui Devi, o tânără de origine indiană care vrea doar să fie o fată obișnuită.

Seria se concentrează, de asemenea, pe teme recurente, precum doliu, sexualitate și cultura indiană. Cel mai bun dintre toate, seria a fost deja reînnoită pentru un al doilea sezon.

6) Blood & Water

Cu o încărcătură dramatică foarte intensă, seria o prezintă pe Puleng, o fetiță de 16 ani, când este transferată la sofisticata Parkhurst Academy. Acolo, ea intenționează să rezolve misterul surorii ei dispărute.

Să te descurci cu colegii tăi de clasă extrem de bogați și în același timp nebuni nu pare o sarcină ușoară, dar pe parcursul episoadelor vedem multă calitate în narațiune.

7) Space Force

Această comedie creată de Greg Daniels și Steve Carell, cu o distribuție puternică – care include însuși Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers și Lisa Kudrow -, a avut premiera în mai 2020 pe Netflix .

Producția se concentrează pe conflicte hilare, în timp ce personajele trebuie să se reunească pentru un nou proiect spațial.

8) Away

Cu un complot oarecum filosofic și performanța viscerală a lui Hillary Swank, Away îl provoacă pe spectator cu probleme care depășesc cu mult apartenența și relațiile umane.

Seria spune povestea unui astronaut care este programat pentru o misiune pe Marte ce va dura timp de aproximativ 3 ani. O dramă puternică plină de momente remarcabile!

9) Into the Night

Au existat doar șase episoade, foarte bine construite, care au legat spectatorul de complotul turbulent prezentat în serialul belgian Into the Night. Confirmat deja pentru un al doilea sezon, complotul abordează un eveniment cosmic care ar putea lua viața tuturor pasagerilor dintr-un zbor care a fost deturnat în direcția Bruxelles.

10) The Eddy

Creată de Jack Thorne, miniseria , care are episoade în regia lui Damien Chazelle, de la La La Land și Whiplash , pariază pe conflicte care se întâmplă în jurul unui club de jazz din Paris.

Căutând să-și protejeze afacerea, trupa și fiica sa, Elliot Udo (interpretat de André Holland), protagonistul se incurca cu niște criminali periculoși.

Acestea sunt selecțiile noastre de seriale Netflix 2020 care ne-au marcat cel mai mult până acum! Care sunt serialele tale preferate de pe Netflix lansate in 2020?

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending