Reclama

În căutarea de cele mai bune site-uri de pariuri CS:GO, poţi avea ghinionul de a da peste anumite site-uri ce sunt făcute special pentru a da tepe şi pentru a-ţi pune în pericol contul de Steam, de aceea astăzi actualizam unul dintre cele mai informative articole din România cu privire la site-urile de pariuri CS:GO.

Reclama

Mai jos veţi regăsi un tabel cu cele mai bune site-uri de pariat skin-uri în CS:GO, veţi avea mai multe tipuri de website, ruletă, cu cutii, dice, şi toate aceste site-uri vă vor oferii şi free coins, adică nişte monede gratuite pentru a te putea juca gratuit.

Înainte de a începe, recomand să fiţi atenţi cu privire la jocurile de noroc, nu recomandăm să băgaţi bani reali, cel mai bine e să învârtiţi skin-urile deja existente în contul vostru de CS:GO, să începem!

Top 5 Cele mai bune site-uri de pariuri CS:GO

Site pariuri CS:GOTipCodDetalii
csgoempireRuleta, Pariuri pe meciuri, Coin FlipGEEKIJoaca acum
CSGO-Luck-LogoCrash, Ruleta, Mine, towers si deschidere cutiiGEEKIJoaca acum
farmskinsOpen Case si Battle CaseGEEKIJoaca acum
csgorollCrash, Ruleta, plinko, Dice, unboxingGEEKIJoaca acum
CSGO-Fast-CBClasic si multe alte moduriGEEKIJoaca acum
Site-uri de pariuri CS:GO

CSGOEmpire

CSGOEmpire
CSGOEmpire

Nu sunt multe de ce să te plângi la CSGOEmpire. Jucătorii se pot bucura de ruleta CSGO și de sloturi pe unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri CSGO de pe internet! Folosirea codului nostru CSGO Empire: „GEEKI” pentru 0,50 USD gratuit este simplu de făcut și o modalitate excelentă de a testa site-ul înainte ca sa pariati cu skin-urile voastre sau cu bani reali.

Alăturarea site-ului este foarte rapidă, iar jucătorii se pot conecta prin Steam, ceea ce durează câteva secunde. Odată ce ți-ai creat contul, poți să-ți schimbi numele steam-ului cu NUME „CSGOEmpire.com” pentru a avea șansa de a primi zilnic o cutie care conține skin-uri.

CSGOLuck

CSGOLuck
CSGOLuck

Este foarte evident că acest nou site de pariuri CSGO are multe de oferit pentru jucătorii de CSGO. Experiența când combini acest site cu oportunități grozave de joc, adică un joc cu jackpot, alături de diverse jocuri de pariuri și este evaluat drept unul dintre cele mai bune site-uri de ruletă CSGO, vei descoperi în curând că CSGO Luck este un spațiu sigur excelent pentru toți jucătorii de aici și-au propus să aibă ceva distracție. Cu o experiență excelentă de utilizator și o navigabilitate ușoară, ce și-ar putea dori mai mult un jucător? CSGOLuck a făcut totul ușor pentru jucătorii săi.

FarmSkins

Farmskins
Farmskins

Farm Skins este un site foarte mic și asta îi va dezamăgi instantaneu pe unii oameni, cu toate acestea, există unii oameni care vor folosi cu plăcere un site mai mic, mai ales dacă sunt noi în jocurile CSGO.

Dacă sunteți unul dintre aceștia, atunci vor fi multe să vă placă aici, iar una dintre cele mai bune părți ale acestui site este metodele de plată oferite, acestea sunt foarte impresionante și ar trebui să vă facă să vă simțiți în siguranță atunci când depuneți. Un alt element de siguranță este faptul că acest site este dovedit legit, ceea ce vă permite să vă relaxați.

CSGORoll

CSGORoll
CSGORoll

Nu există nimic de care să fii dezamăgit când vine vorba de jocul pe CSGORoll, ca un site de pariuri CSGO extrem de popular. Jucătorii vor fi mai mult decât mulțumiți de oferta de bun venit care este posibilă atunci când vă înscrieți. Aderarea la CSGORoll este un proces foarte simplu, deoarece site-ul este foarte simplu și proiectat foarte eficient. Din momentul în care intrați pe site, vă veți da seama că acest site CSGO este unul dintre cele mai bune din comunitatea disponibilă în acest moment.

CSGOFast

CSGOFast
CSGOFast

CSGOFas nu prea mai are nevoie de o introducere, este clar ca este unul dintre cele mai vechi site-uri dar si unul dintre cele mai populare, acest site a reusit sa treaca testul timpului si se prezinta ca fiind unul dintre cele mai bune solutii.


Posibil că aţi auzit şi aţi văzut mulţi utilizatori steam cu inventare de mii de euro la secţiunea CS:GO, ei bine foarte mulţi dintre aceştia au făcut aceşti bani la pariuri, pe site-urile pe care ţi le voi prezenta şi eu, mai sus.

Pentru astăzi m-am gândit să vă prezint un top 10 al celor mai bune site-uri de pariuri CS:GO, iar pe lângă acest lucru am să vă prezint şi coduri cu bonusuri maxime, multe dintre aceste site-uri făcând parteneriat cu Geeki.

Aşadar mai sus aveti un top al acestor site-uri iar după am să mai vă vorbesc despre cum să pariaţi în aşa fel în cât să câştigaţi pe aceste site-uri, sper să găsiţi acest articol că unul util şi să vă umpleţi inventarele cu skin-uri, bine-înţeles acest lucru nu se poate chiar peste noapte dar cu o gândire limpede şi cu puţin noroc totul este posibil.

Cam acesta este topul pentru voi, sper să vă ajute şi să câştigaţi multe puncte şi mai ales skin-uri, site-urile alese de mine vă oferă posibilitatea de a începe cu un bonus pe site, bonusul îl puteţi lua utilizând codurile promoţionale incluse în tabel.

Site-uri de pariuri CS:GO

Cele mai bune site-uri de pariuri CS:GO, free coins, ruletă, cutii, gratis, şi altele
Cele mai bune site-uri de pariuri CS:GO, free coins, ruletă, cutii, gratis, şi altele

După cum am spus am să vă spun şi un pic din „secretele” celor ce au câştigat multe skin-uri pe astfel de site-uri, aceste sfaturi cu siguranţă te va ajuta să câştigi şi tu.

  • Important este să fiţi realişti şi să ştiţi din prima că şansele să câştigaţi mult cu puţin sunt foarte mici, aşa că trebuie la început să vă mulţumiţi cu puţin, nu vă avântaţi să pariaţi tot, 95% din cei ce fac acest lucru vor pierde.
  • Fă-ţi o strategie prin care să nu ieşi în pierdere atunci când joci pe astfel de site-uri, încearcă să gândeşti în aşa fel în cât să ajungi la un rezultat în care să nu pierzi, sau dacă pierzi să nu însemne pentru tine mare lucru.
  • Să zicem că ai ajuns să faci foarte multe puncte, acesta este un lucru bun şi înseamnă că ai ales un drum bun de la început, este important ca în momentul de faţă să nu strici tactica şi să continui tot aşa, dacă ai reuşit până acum cu această tactică cu siguranţă vei reuşi şi în continuare.

Cam acestea sunt informaţiile primite de la cei ce pariază mult pe acest gen de site-uri, sper că v-au ajutat, aşteptăm şi părerile tale la comentarii, aşteptam să ne dai mai multe site-uri despre care crezi că sunt foarte bune, noi le vom analiza şi le vom integra în top, numai dacă este cazul.

De asemenea dacă ai nevoie de ajutor, coduri, etc, te aşteptam tot la secţiunea de comentarii, vom răspunde la toate întrebările.

GĂSEȘTE CELE MAI BUNE SITE-URI DE JOC DE CSGO

Nu există nici o îndoială că, calitatea site-urilor de jocuri de noroc CSGO poate varia foarte mult și, cu siguranță, există anumite site-uri care ar trebui evitate. Pe lângă lista de site-uri de jocuri de noroc recomandate, am creat și câteva sfaturi despre ce să cauți într-un site de jocuri de noroc CSGO bun.

Încredere și autenticitate – doriți să vă asigurați că puteți avea încredere în site-ul de jocuri de noroc. Căutați site-uri care sunt bine stabilite și au o mulțime de jucători activi. Cel mai bun site de pariuri CS:GO este adesea foarte activ pe social media și are o cantitate decentă de urmăritori pe Twitter sau Facebook. Încercați să petreceți ceva timp pe site și aruncați o privire la ce spun oamenii în chat. Site-urile rele sunt adesea pline de spam și de multe mesaje negative ale jucătorilor frustrați.

Utilizabilitate și design – Cele mai bune site-uri de jocuri de noroc CSGO au adesea un site web care funcționează foarte bine, cu un design cu aspect intuitiv. Site-urile cu un design „cu aspect ieftin” sunt adesea administrate de persoane care ar putea da teapa.

Asistență pentru clienți – Găsiți un site care oferă asistență pentru clienți. Nu doriți să rămâneți în întuneric dacă un exemplu depunerea sau retragerea de skin-uri merge greșit. Cele mai populare site-uri de jocuri de noroc oferă suport prin e-mail, prin social media și uneori prin chat live.

Bonusuri, promoții și monede gratuite – uitați-vă pentru bonusuri grozave care oferă skin-uri și monede gratuite. Acest lucru vă oferă o oportunitate excelentă de a testa site-ul înainte de a depune propriile dvs. skin-uri CSGO.

Retrageri – Este foarte important ca un cazinou CSGO să ia serios retragerile. Nu doriți să nu puteți retrage câștigurile. Încercați să depuneți unele skin-uri cu valoare scăzută și să retrageți alte piese pentru a vedea cum funcționează. Aveți grijă de site-urile de jocuri de noroc care își escrochează clienții prin dezactivarea retragerilor de skin-uri. De asemenea, asigurați-vă că prețurile din magazinul de retragere sunt oarecum relative la prețurile de pe piața Steam.

CSGO JOCURI CODURI PROMO
Majoritatea site-urilor de jocuri de noroc csgo oferă jucătorilor lor coduri promoționale sau coduri bonus. Prin urmare, am adăugat cele mai bune coduri promoționale pentru fiecare site de jocuri de noroc din lista noastră. Aceste coduri oferă adesea jucătorului un bonus de înscriere, monede gratuite sau credit gratuit pentru a le folosi pe site. Folosirea codurilor noastre promoționale este o modalitate excelentă de a testa un site înainte de a depune propriile skins și, de asemenea, puteți obține un profit gratuit!

JOCURI CSGO CASINO
Există multe jocuri diferite și distractive de jucat pe site-urile CS:GO Gambling. Mai sus am enumerat cele mai populare jocuri de cazino CSGO:

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".