Odată cu sosirea toamnei, studiourile de animație au decis, ca în fiecare an, să ne încânte cu noile lor lansări. Noi animeuri cu eroi, comedii romantice și drame au reușit să captiveze inimile spectatorilor. Mai jos aveți lista cu 3 dintre aceste animeuri.

3. Stop This Sound! II

Continuare a primului sezon, Stop This Sound! II reia povestea lui Takezou și a clubului său de koto (harpă japoneză). Rămas singurul membru al clubului, Takezou primește o cerere de înscriere din partea așa-zisului delincvent Chika Kudo. Asta va declanșa o serie de evenimente, iar atmosfera apatică a clublui se transformă treptat într-una energică.

2. ORESUKI Are you the one who loves me?

oresuki-anime

Kisaragi Amatsuyu este invitat de frumoasa Cosmos la o întâlnire… doar ca să îi mărturisească că îl iubește pe prietenul lui cel mai bun. La scurtă vreme este invitat la o întâlnire și de prietena sa din copilărie, Himawari, iar senzația de déjà vu se dovedește a fi o realitate crudă atunci când și ea îi spune că îl iubește tot pe prietenul său.

Însă mai există o fată. Este sumbră, cu ochelari și împletituri. Amatsuyu constată că o urăște pentru că întotdeauna găsește plăcere în necazurile lui. Dar se dovedește că ea este singura care îl iubește cu adevărat.

1. This Hero is Invincible but „Too Cautious”

This-Hero-is-Invincible-but-Too-Cautious

Zeița Listarte este nevoită să cheme în ajutor un erou pentru a salva lumea Gairbrunde. Eroul, Seiya Ryuuguuin, deține abilități cu mult peste medie, dar este ridicol de prudent. De exemplu, cumpără trei seturi de armuri: una de purtat, una de rezervă și una de rezervă a rezervei.

Dincolo de a păstra o cantitate absurdă de obiecte, rămâne în camera sa pentru antrenament muscular până ajunge la nivelul maxim și luptă împotriva celor mai slabi monștri la putere maximă pentru a rămâne în siguranță.

Dacă încă nu v-ați decis pe care să îl vizionați, puteți arunca o geană și aici pentru alte idei.

Distribuie.

Lasa un raspuns