Carcase PC de gaming
Carcase PC de gaming

Ai ajuns aici? Înseamnă că îți construiești un PC de gaming și te afli la pasul final unde trebuie să găsești o carcasă perfectă care să-ți țină toate componentele hardware la un loc. Alegerea unei carcase PC de gaming este de obicei cea mai dificilă sarcină, aceasta își pune amprenta la aspectul final al creației tale. Cu sute, ba chiar mii de opțiuni disponibile în momentul de față, găsirea combinației perfecte, a design-ului și a calității poate să fie o sarcină descurajantă. Dar noi suntem aici să te ajutăm și să îți ușurăm munca.

Mai jos am realizat o listă cu cele mai bune carcase PC de gaming pe care le poți cumpăra în momentul de față. Toate de la cele mai simpliste design-uri cu aerisire interioară, preț și chiar stiluri unice pe care le-am considerat că merită cumpărate, așa că poți găsi exact ceea ce cauți.

5. Cooler Master MCW MasterBox Lite 3.1 mATX

Când vorbim despre această carcasă ne referim la stilul de gaming. Arată la fel de bine pe cât e și ușor de montat componentele hardware în ea. Din punctul de vedere al personalizării afirmăm că poți face foarte multe chestii. Producătorul permite modificarea nivelului de spațiu din interior încât îți ușurează munca foarte mult. Răcirea este asigurată fără griji deoarece carcasă vine cu niște ventilatoare ce îți păstrează temperatura cea mai optimă iar cu gestionarea cablurilor nu am avut niciodată probleme.

4. Corsair Crystal Series 570X RGB Mid Tower

Aceasta este o altă carcasă de gaming de la Corsair a cărui brand și-a pus amprenta atunci când am ales cui i se atribuie locul al patrulea. Această firmă a oferit dintotdeauna unele dintre cele mai bune carcase pc de gaming pe care ți le-ai fi dori vreodată. Designul este unul superior și potrivit pentru orice gamer, realizat din tempered glass care acoperă aproape întreaga suprafață. De asemenea, te poți folosi de controllerul LED integrat care îți permite să iluminezi carcasa cu ușurință.

3. Corsair Carbide Series 100R Mid Tower

Așa cum am menționat anterior, ai șansa și aici să utilizezi o carcasă de la un brand de top. Cea mai bună parte este să obții un produs bun de la acea firmă, care să-ți îndeplinească întotdeauna standardele impuse de tine, sau mai bine zis dorințele tale personale. Poate fi surpinzător, dar cum ne apropiem de vârful topului… și prețul crește, însă nu e vorba de așa ceva la această carcasă. Are un design simplu și elegant, un spațiu mare și o răcire impresionantă pentru banii pe care îi plătești.

2. NZXT H440 Mid Tower

Lumea gamingului are nevoie de ceva revoluționar care să țină pasul cu trendul. Astfel, nu te vei îngrijora niciodată cu carcasa pc de gaming H440 ce îți va oferi o experiență cât mai bună de fiecare dată. Aspectul este unul ”curat”, răcirea este asigurată datorită celor patru ventilatoare iar construcția este realizată din materiale durabile și ușor de montat.

1. Thermaltake View 71 RGB 4-Sided Tempered Glass Vertical

Dacă ești în căutarea celei mai bune carcase PC de gaming, înseamnă că ai și un buget mai consistent. Așa cum deja te-ai obișnuit cu noi, când vorbim de gaming, vorbim și de performanță. Ei bine, asta îți va oferi Thermaltake, nu doar datorită designului modular dar și datorită capabilității de răcire cu care este echipat. Restul detaliilor își spun cuvânt doar din poza reprezentativă de mai sus, așa că te lăsăm pe tine să alegi, în funcție de buget, carcasa potrivită.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.