Top 5: Cele mai bune firme de web hosting 2020 din Romania

Cele mai bune web hosturi. Astazi vom vorbi despre cele mai bune firme de web hosting din 2020,…
web hosting

Cele mai bune web hosturi. Astazi vom vorbi despre cele mai bune firme de web hosting din 2020, in Romania, cel mai bun web host pe care il veti putea achizitiona din Romania pentru site-urile dumneavoastra personale, de afaceri, sau chiar pentru magazine online ce trebuie gazduite intr-un loc ce este foarte bine securizat si garanteaza performante.

Pentru inceput, tin sa specific ca aceste firme de hosturi, top 5 hosturi de calitate, prezentate mai jos prezinta rezultatul unui studiu facut de mine, anual, iar rezultatele mele au fost urmtoarele.

  1. MXHost – firma de web hosting din Romania, ofera servicii de calitate pentru intreaga piata, fie ca ai un blog online, un site de afaceri, de prezentare sau un magazin online. Acestia sunt cunoscuti pentru serviciile de calitate oferite. (Cel mai bun, recomand)
  2. NameBox – Ofera servicii premium, potrivit estimarilor foarte multe firme migreaza spre aceasta companie pentru datorita seriozitati ridicate pe care o ofera.
  3. Hostico – Cred  ca as putea vorbi despre hostico pana maine dimineata, este unu dintre cele mai bune hosturi pe care le-am incercat, asistenta 24/24 ore si foarte multe unelte printre care si aplicatii seo
  4. HostX – Am omis pana acum aceasta firma de hosting datorita faptului ca suportul tehnic nu este la o calitate foarte buna, insa serviciile reusesc sa slaveze acest lucru si mi-am facut o parere foarte buna despre performanta HostX.
  5. Romarg – Cu siguranta ati auzit de acestia, gazduiesc site-uri, magazine si multe alte companii foarte mari, preturile sunt foarte bune iar perforamnta garantata.

Deci, acestea au fost recomandarile mele, pe scurt, daca doriti sa cititi ceva mai elaborat va recomand sa intrati pe acest articol, iar daca va place cum se misca acest web site, puteti incerca web hosting-ul de la MXHost, aici este gazduit geeki.ro.

Va asteptam la rubrica de comentarii pentru a dezbate subiectul celor mai bune fime de gazduire web din 2020 in Romania.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE
SEO pentru WordPress
Citeste mai mult

Introducere în SEO pentru WordPress

WordPress este probabil cel mai bun CMS din lume când vine vorba de SEO. Simplitatea utilizării și a customizărilor care…