Tastaturi gaming iluminate – Tastaturile sunt periferice foarte importante la un computer, iar daca profilul tau de utilizator de PC este unul de gaming, azi îti fac recomandarea a 5 dintre cele mai bune tastaturi gaming iluminate.

Dupa cum v-am obisnuit si în topurile trecute va voi prezenta cele mai bune tastaturi pe segmente de preturi pornind de la cel mai scump la cel mai ieftin.

Mentionez ca am avut contact cu absolut toate tastaturile din topul de mai jos deci le puteti cumpara cu încredere, ele va vor oferi calitate în gaming… Sa începem.

Cele mai bune tastaturi gaming iluminate 2019

SteelSeries Apex 100

Cele mai bune tastaturi gaming iluminate
Cele mai bune tastaturi gaming iluminate

Cea mai bună din această categorie este Apex 100, care e produsă de SteelSeries. Compania este foarte bine cunoscută pentru căștile pe care le oferă, dar aceștia fac și alte produse variate sau accesorii. Ceea ce e mai important este că SteelSeries este favorizat de gameri pentru calitatea și fiabilitatea pe care le oferă. Așadar, sigur te întrebi: Apex 100 oferă aceleași lucruri ca cele menționate mai sus?

Sincer, da, o face. Chiar dacă este cea mai ieftină din seria de tastaturi Apex, este pe departe și cea mai bună pentru un buget redus. Iar dacă tot am ajuns aici, doresc să menționez că aceste tipuri de produse accesibile sunt făcute în așa fel încât să semene cu cele mecanice. Și nu doar atât, pe lângă faptul că arată ca una, se și simte le fel.

Corsair K55

Cele mai bune tastaturi gaming iluminate
Cele mai bune tastaturi gaming iluminate

Corsair este una dintre cele mai specializate branduri în materie de hardware, însă, recent aceasta a intrat și în categoria de produse pentru gaming și se pare că are succes. Tastaturile sale consistă în diferite modele, însă noi ne focusăm doar pe una- Corsair K55.

Așa cum am descris mai sus despre ce oferă SteelSeries, niște tastaturi care seamănă cu cele mecanice, și în acest caz este la fel. Însă, față de Apex 100, K55 are taste cu membrană și mișcări similare celor mecanice în calitate de aspect. Se așează foarte bine pe cele două piciorușe ale sale, iar cu luminile RGB cosumizabile, e perfectă.

Razer Cynosa Chroma

Cele mai bune tastaturi gaming iluminate
Cele mai bune tastaturi gaming iluminate

Da, știu ce gândești: ”De ce pui un Razer în top? Nu crezi că este prea scump?”. E adevărat, dar trage un ochi mai atent, pentru că această firmă, pe lângă faptul că a devenit similară cu termenii ”gaming” și ”scump”, oferă o gamă largă de produse și chiar acceptabile din punct de vedere al bugetului. Razer Cynosa Chroma este una dintre cele mai accesibile produse, și este o alegere excelentă pentru cei care nu au prea mulți bani de cheltuit, dar care își doresc să aibă parte de o experiență adevărată Razer.

Razer Ornata Chroma

Cele mai bune tastaturi gaming iluminate
Cele mai bune tastaturi gaming iluminate

Următorul din această listă este o altă tastatură de la Razer, însă nu cu taste pe bază de membrană, ci mai mult un hybrid mecanico-membranic. Acest tip a fost inventat de însuși de companie, reușind în acest mod să combine două lumi total paralele, și anume prețurile mici a unei tastaturi cu membrană și felul cum se simte o tastatură mecanică.

Aspectul corespunde exact cu ceea ce se gândesc prima oară oamenii când aud de Razer. Are un design similar cu cele mai de top produse din gamă și dispune de schimbarea culorilor într-un mod plăcut.

Razer BlackWidow Chroma V2

Cele mai bune tastaturi gaming iluminate
Cele mai bune tastaturi gaming iluminate

Și nu în ultimul rând, avem încă o tastatură de la Razer, BlackWidow Chroma V2. Este o versiune nouă și actualizată a Chroma originală BlackWidow. Cu toate acestea, dacă vrei să-ți schimbi vechiul produs cu unul nou, V2 este foarte potrivit. Are un aspect profesional și vine cu taste switch magnetizate ca și vecinul de mai sus, Ornata Coma.

Cele mai bune tastaturi gaming iluminate 2018

Razer este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni producatori de periferice gaming de pe piata, ei bine dupa ce am testat tastaturi, casti si mouse-uri de la Razer nu pot sa spun de cât ca reputatia este câstigata pe drept, Razer face o treaba foarte buna.

Razer DeathStalker Chroma este tastatura din colectia „Chroma”, aceasta tastatura este foarte confortabila, are un design foarte placut si prin faptul ca este din colectia „Chroma” ai la dispozitie foarte multe moduri la iluminarea tastaturi. Recomand aceasta tastatura înainte de toate, veti fi multumiti de ea.

tastaturi gaming iluminate
tastaturi gaming iluminate

Redragon vine si în România cu câteva periferice de gaming, acestea impresioneaza foarte mult de raportul dintre calitate pret, acestea fiind dea dreptul la un nivel mare de performanta iar pretul produselor nu este chiar mare, poate din cauza ca este o firma Chinezeasca, uneori aparentele înseala si Redragon da dovada vie ca de multe ori platim mai mult pe numele firmei de cât pe calitatea produsului.

Totusi tastatura Redragon Yama, nu este una ieftina însa este cea mai buna pe care o puteti gasi în România la un pret rezonabil si la o calitate profesionala, aceasta vine cu un corp de aluminiu ceea ce îi da o durabilitate foarte mare iar confortul si designul produsului sunt reprezentate la un procentaj foarte înalt.

tastaturi gaming iluminate
tastaturi gaming iluminate

Despre Redragon am mai vorbit si mai sus asa ca nu o sa mai ma apuc sa descriu aceasta firma si mai jos am sa va vorbesc direct despre tastatura Redragon Yaksa.

Redragon Yaksa este o tastatura iluminata perfecta pentru orice tip de gamer, eu sunt posesor a unei staturi Redragon Yaksa, chiar cu ajutorul ei scriu acum acest articol si pot spune ca este foarte foarte confortabila iar la pretul pe care îl are pot spune ca nu m-am gândit niciodata la alta.

tastaturi gaming iluminate
tastaturi gaming iluminate

Daca ati cunoscut vreodata persoane care are toane, într-o zi este buna iar într-alta este rau, ei bine cam atât pot sa spun eu despre Genius, am avut ocazia sa folosesc casti de la Genius pe care le-am folosit pâna la epuizare în doar 2 luni de zile, totusi mentionez ca nici pretul lor nu a depasit 50 lei.

Tastatura Genius KB-G265 depaseste 100 lei, iar când am testat-o pentru prima oara am fost ferm convins ca voi da „pas”, stiind ce mi sa întâmplat cu aceea pereche de casti de la Genius. Totusi tastatura mi-a placut pare a fi rezistenta, însa nu la socuri, gen sa îti scada de pe masa sau cine stie ce vei face tu cu ea când îti vei lua un „HS” prin perete în CS:GO. Tastatura este rezistenta, confortabila, daca nu ai sa te înveti cu ea foarte repede, are un design frumusel, iluminare totala, pret relativ mic la ceea ce ofera.

tastaturi gaming iluminate
tastaturi gaming iluminate

A+ Gaming nu prea am folosit, deci nu voi pune accent pe firma ci doar pe tastatura A+ Gaming K5-Bendis.

A+ Gaming K5-Bendis vine cu o iluminare frumusica, designul interesant iar confortabilitatea este buna, aceasta tastatura arata foarte fain pe orice birou se potriveste cu orice periferice însa fata de celelalte tastaturi din top aceasta este inferioara, pentru ca pret si valoare a produsului.

tastaturi gaming iluminate
tastaturi gaming iluminate

Cam atât a fost din acest top, daca aveti întrebari despre oricare din produsele de mai sus puneti întrebari la sectiunea de comentarii eu am sa va raspund cu ceea mai mare placere.