Site-uri de unde iti poti lua jocurile
Site-uri de unde iti poti lua jocurile

Jucatul este o modalitate foarte bună de a te relaxa și de distra încă din cele mai vechi timpuri. Este o parte foarte importantă din fiecare cultură iar unele țări au chiar jocuri naționale. Însă noi ne focusăm pe alte tipuri de jocuri, cele online. Gaming-ul îți dezvoltă capabilitățile psihice și mentale. Acestea sunt o foarte bună modalitate de a-ți face prieteni și chiar de a intra în comunități mari la care altfel nu ai fi avut acces. Jocurile video sunt diverse, astfel încât îți poți alege un gen după preferință, bazate pe acțiune, aventură, muzică, etc. Ele sunt valabile, de altfel, în mai multe formate, pe CD, aplicații online dar și de pe diverse site-uri. Așadar astăzi ți-am pregătit un top cinci cu cele mai bune site-uri de unde îți poți lua jocurile.

1. Steam

Steam este cel mai bun site de pe care poți descărca jocuri. Acesta e dezvoltat de către Valve Corporations și funcționează fără probleme de mai bine de treisprezece ani. Platforma este considerată a fi cea mai largă distribuție digitală pentru jocurile video cu actualizări la zi. Ea deține mii de jocuri de toate categoriile și poate fi utilizată în 28 de limbi. De asemenea, e valabilă pentru Windows, Linux și Mac. Fapt ce le oferă jucătorilor libertatea de a cumpăra jocurile o singură dată și de a le juca pe mai multe platforme.

2. GOG

GOG.com este operat de către GOG Limited. Mai mult ca sigur te-ai întrebat de la ce vine această prescurtare, însă noi pentru asta suntem aici și te informăm că e de la termenul Good Old Games. Poți instala orice joc printr-un simplu click și nu este necesar să descarci vreun client special pentru a rula jocul sau pentru a-l downloada. Acesta va fi întotdeauna actualizat automat, însă dacă nu le vrei, le poți opri foarte ușor.

3. G2A

G2A este considerat a fi cel mai rapid site digital de jocuri video care s-a dezvoltat vreodată. Are peste 12 milioane de clienți și 2 milioane de vânzători din întreaga lume. G2A.com acționează drept intermediar pentru a conecta vânzătorii și cumpărătorii. Această platformă nu cumpără sau vinde jocuri, ci doar îți oferă posibilitatea de a găsi oferta potrivită pentru tine, un fel de OLX.

4. Origin

Origin e locul de une îți poți lua jocurile video promovate de această distribuție. Ea este dezvoltată de Electronic Arts, o companie globală foarte mare și de un succes uriaș în domeniul gaming-ului. Poți achiziționa jocuri atât pentru calculatorul tău cât și pentru dispozitive mobile. De asemenea, îți oferă posibilitatea de ați administra profilul foarte ușor, să te conectezi cu prietenii tăi la un click distanță și să vorbețti cu ei sau să faci streaming pe TwitchTV.

5. EA –  PC games

PC games este un site de jocuri online. Acesta e operat de către EA și poți descărca ce preferi din lista oferită cu genuri variate precum acțiune ,arcade, jocuri pentru copii, puzzle, simulări, curse, sport, etc. De altfel, îți permite să descarci ce e și pe origin.com deoarece EA games îl administrează. În spatele său mai ai parte și de o comunitate foarte activă disponibilă 24/7 pentru ați răspunde la întrebări.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.