Top trailere ale saptamanii pe care trebuie neaparat sa le vezi

breakin bad main new 3172

Dacă ai fost ocupat și nu ai apucat să vezi noile trailere care au apărut în această săptămână, nu e nimic, noi ți-am compilat o listă cu cele mai bune dintre acestea. Așadar, să începem!

Wounds

 

Viața unui barman din New Orleans este dată peste cap atunci când găsește un telefon mobil pierdut. În loc să se îngrijoreze de femeia care îi amenință iubita, smartphone-ul îi face zile amare fiindcă acesta s-ar putea să fie blestemat.

Game of Thrones Prequel

Taragaryen este un prequel în lucru al serialului Game of Thrones care va pune în lumină istoria familiei “Mamei Dragonului”. HBO nu a precizat încă data lansării acestuia, care conform lui George R.R. Martin, va avea o tonă de creaturi înfiorătoare.

Uncut Gems

Adam Sandler joacă rolul unui dealer de bijuterii care se regăsește într-o situație ce-i periclitează viața. Când marfa îi este furată de la iubita sa (unul dintre cei mai buni vânzători), aceste trebuie să plătească datoria, altminteri va fi ucis.

Citeste si:  Filme si seriale noi pe Netflix in Mai 2020

El Camino: A Breaking Bad Movie

În sfârșit putem respira ușurați! Nu știu voi, dar eu sunt un mare fan al serialului Breaking Bad. Am așteptat cu nerăbdare o continuare sau un final mai concis care să clarifice lucrurile. Sunt de părere că acest film va scoate un profit imens dacă este atât de bun pe cât promite. Bun, dar până la urmă despre ce este vorba în trailer?

Ei bine, Jesse Pinkman (jucat de Aaron Paul) revine ca fugar urmărit de autorități. Acesta se reîntoarce la vechii săi prieteni și se pare că este “pregătit” pentru următoarea mișcare. El Camino: A Breaking Bad Movie va fi lansat pe Netflix la data de 11 octombrie, însă cred că va mai dura ceva până își va face apariția și la noi în țară datorită traducerii care trebuie efectuată.

Watchmen

https://www.youtube.com/watch?v=UEVlbdnmnOg

Watchmen este un serial american despre supereroi. Acțiunea are loc într-o realitate contemporană în Statele Unite ale Americii, în care eroii au fost scoși în afara legii datorită metodelor violente pe care le folosesc. Însă unii dintre ei se adună pentru a forma o revoluție, printre care alții încearcă să-i oprească.

Citeste si:  Disney+ in continua crestere: aplicația pentru Android ajunge la 50 de milioane de descărcări

The Irishman

Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci conduc distribuția filmului The Irishman, un lungmetraj despre crima organizată în America postbelică, după cum a povestit Frank Sheeran (un veteran din cel de al Doilea Război Mondial), care a lucrat alături de unele dintre cele mai violente personalități ale secolului XX.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
It Chapter Two

It: Chapter Two, sfarsitul lui Pennywise cam jalnic

Articolul următor
0 nB KMjnQ5I2gM 9R

Uber unifica aplicatiile de transport si livrare de mancare

Postări Asemănatoare
Total
2
Share