Topul celor mai bune jocuri video cu vampiri

jocuri video cu vampiri
jocuri video cu vampiri

Vampirii se bucură de o popularitate enormă, fiind personaje principale în multe filme sau seriale (Dracula, NBC 2013, s-a bucurat de un succes enorm), desene animate și chiar și în jocuri video. Opere de ficțiune, precum romanul “Dracula” al lui Bram Stoker sau povestea “The Vampyre” scrisă de John Palidori sunt doar două dintre cele mai celebre lucrări din literatura universală. Iar ultimii ani ne-au oferit numeroase filme și jocuri. Dacă filmele cu vampiri sunt deja arhicunoscute, noi ne-am decis să vă prezentăm câteva jocuri interesante cu aceste creaturi fascinante.

În cele ce urmează vă vom prezenta un top jocuri video cu vampiri.

  1. Vampire: The Masquerade – Bloodlines – Deși a fost lansat tocmai în 2004, acesta este considerat în continuare cel mai bun joc cu vampiri creat vreodată. La vremea respectivă a fost un competitor serios pentru titluri clasice precum Half-Life 2, Metal Gear Solid 3, Snake Eater sau Halo 2. Jucătorul poate alege dintre șapte clanuri diferite de vampiri, fiecare cu propriile sale puncte forte și puncte slabe. Apoi, jucătorul are posibilitatea să-și aleagă modul în care se confruntă cu inamicii săi: luptă corp la corp, cu arme sau fără arme, dar există și lupta la distanță. În plus, povestea este bine conturată, coloana sonoră este una de excepție, iar jocul te prinde foarte rapid.
  2. Vampyr – Lansat în 2018, acesta este un joc de aventură și acțiune. Vampyr este un joc cu un gameplay bine conturat, care s-a bucurat de recenzii mixte. Personajul principal este un medic transformat în vampir în timpul epidemiei de gripa spaniolă, în perioada postbelică din Londra. În joc sunt incluse dialoguri și tot felul de interacțiuni cu celelalte personaje. Astfel, jucătorul va trebui să ia decizii care privesc viața cetățenilor din Londra. El va avea de ales între a deveni mai puternic cu riscul de a sacrifica locuitorii londonezi sau de a-i salva.  
  3. Dracula – Jocul creat de NetEnt în primăvara anului 2015 este unul dintre cele mai populare sloturi din oferta NetBet casino. Inspirat din mitul lui Dracula, acesta are o grafică interesantă și oferă multe surprize. Printre simboluri, pe lângă Dracula, mai regăsim cărți din pachet de la J la A, dar și un bețiv, un cerșetor și o Doamnă, partenera sa din joc. Dracula are și funcție specială, iar aceasta se activează când pe ecran își fac apariția simultan atât simbolul Dracula, pe rola 2, cât și simbolul Doamna, pe rola 4. Farmecul jocului este oferit și de funcția Liliac, care este activată aleatoriu. Miza minimă la acest joc este de 1 RON, iar cea maximă este de 1.000 RON.
  4. BloodRayne 2 – Este un titlu de referință când vine vorba despre jocurile cu vampiri. Și acesta este destul de vechi, dar fanii seriei îl apreciază enorm. A fost lansat în 2004 pentru PS2 și Xbox Original, iar în 2005 a devenit disponibil și pentru PC. Jocul este cumva asemănător cu Devil May Cry, iar jucătorul este un vânător de vampiri, care are la dispoziție tot felul de instrumente și abilități care să-i permită să răpună vampirii. La vremea respectivă, acesta era un joc destul de realist și cu o grafică impresionantă. Recenziile sale au fost pozitive în general.
  5. Legacy of Kain: Soul Reaver – Tot un clasic al jocurilor cu vampirii este și acesta, ce datează tocmai din 1999, în versiunea pentru PlayStation și PC, dar și pe Sega Dreamcast în anul 2000. Grafica nu este punctul său forte, dar a impresionat prin povestea în sine. Protagonistul jocului putea trece dintr-o stare în alta și acest lucru a fost destul de apreciat de fanii Legacy of Kain: Soul Reaver la vremea respectivă.
Citeste si:  Steam Refund, cum sa returnezi un joc Steam

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
MateBook X Pro

Huawei MateBook X Pro: Disponibilitate si pret in Romania

Articolul următor
2 Articol Antica pentru Geeki.ro iunie 2020 1

Cat de des ar trebui sa se tunda barbatii?

Postări Asemănatoare
Total
0
Share