Trick pentru a nu mai avea reclame YouTube fara nici un adblocker

YouTube
YouTube

Un utilizator Reddit a descoperit o modalitate de a elimina toate reclamele YouTube și, de asemenea, de pe alte site-uri cum ar fi si geeki. Profitând de un defect de nume, este posibil să accesați conținutul complet fără ca domeniul să fie difuzat la reclame.

Și, în realitate, acest lucru este incredibil de simplu. Utilizatorul subliniază că singurul lucru care trebuie făcut este sa adaugati un punct “.” în adresa URL. Astfel, site-ul web în cauză încetează să mai acceseze datele serverului, dintr-un domeniu diferit, care sunt utilizate pentru difuzarea reclamelor (partajarea resurselor încrucișate sau „CORS”).

De exemplu:

  • Adresa URL normală: https://www.youtube.com/watch?v=tXsQJhoauxc

  • URL modificat: https://www.youtube.com./watch?v=tXsQJhoauxc

Singura modificare necesară la adresa URL este să folosești „.com.” în loc de „doar” .com ”. Dar, pe lângă tăierea accesului site-urilor la reclame, modificarea reduce și accesul la cookie-uri.

Astfel, daca ai inceput sa folosesti site-ul web cu „trucul” predat în Reddit, logarea utilizatorului nu mai este valabilă – decât dacă deschide o nouă filă a site-ului. Nu uitați că YouTube poate rezolva în curând defectul, normalizând numele site-ului in browsere.

Legal sau nu?

YouTube, care este o platformă gratuită, este monetizat și generează venituri pentru creatori prin reclame. O opțiune de a genera bani și de a oferi funcții bune este YouTube Premium, care elimină anunțurile de pe platformă și oferă alte câteva functii.

Aici, în Romania, Premium a ajuns 2019 și oferă posibilitatea de a descărca videoclipuri pentru a viziona offline; nu afișeaze reclame înainte sau în timpul videoclipurilor; oferă serviciul YouTube Music și multe altele.

Dar, pe lângă YouTube, metoda poate afecta și site-urile de știri și ziarele care folosesc anunturi.

Citeste si:  Huawei ar putea lansa „noul” P30 Pro cu serviciile Google

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
image12

Spirulina pudră sau tablete, un super-aliment cu efecte uimitoare pentru sănătate

Articolul următor
PlayStation 5

PlayStation 5 (PS5): Sony prezintă jocurile si designul pentru urmatoarea sa consola

Postări Asemănatoare
Total
0
Share