Ultimul software PS5 include suport 1440p si alte imbunatatiri

Pana Andrei
By Pana Andrei
1 Min

Sony a inceput sa testeze includerea unei noi rezolutii pentru PlayStation 5, si anume 1440p. Acest update s-a lasat asteptat destul de mult, avand in vedere numarul de oameni care si l-au dorit. Un numar limitat de utilizatori va primi pentru moment update-ul beta de software ce include aceasta schimbare si alte mici imbunatatiri.

Astfel, jucatorii vor putea selecta ca iesirea video a consolei sa fie 1440p, daca acestia detin un TV sau un monitor compatibil. In sectiunea Screen and Video din setarile consolei, utilizatorii vor putea verifica daca ecranul conectat prin HDMI suporta aceasta rezolutie.

Vestea proasta este ca functia VRR (Variable Refresh Rate) nu va fi disponibila folosind noua rezolutie, ci doar la 1080p si 4K.

Acest ultim update introduce printre altele si posibilitatea de a crea liste de jocuri, functie care face mai usoara organizarea lor pe categorii care ne intereseaza. Acestea vor putea fi create direct din Game library, iar fiecare lista va putea include pana la 100 de jocuri. Exista o limita de 15 astfel de liste, iar toate jocurile (indiferent ca sunt pe disc, digitale sau prin streaming) pot fi incluse.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.