Umbre sezonul 3 se lanseaza pe 20 noiembrie pe HBO

Umbre sezonul 3 a primit o data oficiala de lansare, aceasta este de 20 noiembrie 2019 si il…
Umbre sezonul 3

Umbre sezonul 3 a primit o data oficiala de lansare, aceasta este de 20 noiembrie 2019 si il vom putea vedea pe HBO GO in mediul online sau la TV.

Sezoanele 1 si 2 se pot vedea in momentul de fata online pe HBO GO, sezonul 3 se lanseaza pe 20 noiembrie, fara a se stii o ora fixa pentru TV, insa cu siguranta va fi peste intre ora 22:00 si 23:00, vom avea 7 episoade iar acestea sunt regizate de catre Bogdan Mirică, care a mai regizat pana acum Umbre dar si alte productii de succes precum “Caini”.

Umbre sezonul 3 se lanseaza pe 20 noiembrie

Dupa terminarea sezonului 2 am stiut ca va exista o continuare pentru acest serial iar acest lucru l-am asteptat cu nerabdare, acum il avem pe Relu in compania lui Nicu, un alt personaj ce pare a fi acum un pion veritabil in sezonul 3. Relu ii va fi mana dreapta lui Nicu iar pe langa acest lucru personajul principal al serialului trebuie sa se lupte si cu Emilian, care dupa cum am vazut in trailer pare a fi o lupta decisiva in acest sezon intre cei doi.

Emilian este un politai ce il urmareste pe Relu si pe “familia” acestuia pentru a demonstra cu adevarat faptele nu tocmai ortodoxe facute de acestia. Este un personaj foarte bun, joaca excelent iar in sezonul 2 a fost printre cele mai reusite, parerea mea.

Familia din Umbre reala a lui Relu se destrama tot mai mult, asta am vazut inca din primul sezon, in sezonul 2 lucrurile au accelerat si mai mult, dupa cum am vazut Gina il accepta pe Sebastian in viata ei si Relu ramane tot mai singur si inconjurat de dujmani.

Speram sa fie un sezon bun, cu actiune, poveste buna personajele sa isi faca treaba pana acum si sa continua.

Acest sezon ar putea fii ultimul, nu se stie nimic insa pana acum, vom vedea dupa terminarea acestuia daca mai este sau nu loc de continuare.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE