Un Nou Film „Jocurile Foamei” Va Fi Lansat în 2026

În anul 2026, fanii seriei „Jocurile Foamei” vor avea ocazia să se întoarcă în lumea Panem prin intermediul unui nou film inspirat din romanul lui Suzanne Collins. După succesul răsunător al filmului „Jocurile Foamei: Balada Cântărilor de Pasăre și Șarpe”, care a generat încasări de 337 milioane de dolari la box-office, studiourile Lionsgate au anunțat continuarea seriei.

Noul film va fi o adaptare a romanului „Răsăritul Recoltei”, programat să fie publicat în 2025 de Suzanne Collins. Filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 20 noiembrie 2026. Francis Lawrence, regizorul care a adus la viață toate filmele din seria „Jocurile Foamei” încă din 2012, este în discuții pentru a regiza și această nouă producție.

Jocurile Foamei
Jocurile Foamei

Acțiunea filmului „Jocurile Foamei: Răsăritul Recoltei” va avea loc cu 24 de ani înainte de evenimentele din seria originală, în care Katniss Everdeen a fost protagonista, și la 40 de ani după „Balada Cântărilor de Pasăre și Șarpe”. Filmul ne va duce în dimineața recoltării pentru cea de-a 50-a ediție a Jocurilor Foamei, cunoscută sub numele de Cel De-al Doilea Sfârșit de Recurs. Personajul principal va fi Haymitch Abernathy, care a fost interpretat în seria originală de Woody Harrelson și care a fost mentorul lui Katniss și Peeta în cea de-a 74-a ediție a Jocurilor Foamei.

Această nouă producție promite să aducă noi perspective și să exploreze adâncimile lumii Panem, oferind în același timp fanilor seriei o nouă poveste captivantă și plină de suspans. Rămâne de văzut cum va evolua povestea și ce noi provocări vor apărea în acest univers distopic care a captivat milioane de cititori și spectatori din întreaga lume.

Fanii așteaptă cu nerăbdare detalii suplimentare și noi dezvăluiri despre distribuția și evoluția personajelor, fiind siguri că această continuare va aduce aceeași magie și intensitate care a definit întreaga serie „Jocurile Foamei”.

[SURSA]

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *