ŞtiriUniversul La Casa De Papel se...

Universul La Casa De Papel se extinde: seria Berlin este pe drum!

Netflix are noi planuri pentru seria sa populară La Casa De Papel. Platforma, care a făcut finalul producției populare, este încă în căutarea unor noi pregătiri care să-și încânte fanii. Compania, care vrea să extindă universul, și-a suflecat oficial mânecile pentru prima adaptare.

- Publicitate-

Serialul, care va întâmpina publicul ca un spin-off, va centra probabil unul dintre cele mai îndrăgite personaje din La Casa De Papel. S-a aflat că producția foarte așteptată va apărea în fața publicului în 2023.

Urmează seria personajului Berlin

Cu un fel de comandă de la Netflix, a început oficial munca seriei Berlin. Platforma, care vrea să umple golul din La Casa De Papel, care își va lua rămas bun de la ecrane pe 3 decembrie, își propune să-și încânte fanii cu noua sa producție spin-off. Multe personaje populare sunt de așteptat să ia parte la serialul Berlin, care va fi dezvoltat de postul Antena 3 din Spania.

Netflix s-a abținut până acum să ofere detalii clare despre serialul Berlin. Se pare că prioritatea pentru producția, care nu a început încă filmările, va fi clarificarea distribuției. Pedro Alonso, care interpretează personajul Berlin în La Casa De Papel , se numără printre oamenii care vor lua parte cu siguranță la proiect.

Pe de altă parte, în timp ce experimentezi La Casa De Papel prin ochii Tokyo, este posibil să urmărești toate aceste evenimente prin ochii personajului Berlin din serialul Berlin. După cum am menționat anterior, va trebui să așteptăm o perioadă producția, unde detaliile exacte nu sunt împărtășite. În plus, faptul că se face un serial pentru Berlin i-a bucurat pe fanii La Casa De Papel. Pentru că fanii producției prevăd că alte personaje vor fi văzute în astfel de proiecte în viitor. Să vedem dacă Netflix va reuși să adune atenția așteptată cu Berlin, o să așteptăm și să vedem.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending