Jocuri

Urmatoarea consola de la Microsoft este Xbox Series X, si va fi lansat in vacanta de iarna din 2020

Consola Xbox din generația viitoare de la Microsoft se numește oficial Xbox Series X. Microsoft a dezvăluit numele și designul consolei pe scena Game Awards. Consola în sine arată mai mult ca un PC in comparatie cu ce am văzut de la console anterioare Xbox, iar trailerul Microsoft oferă o scurtă privire asupra noului design.

Consola în sine este proiectată pentru a fi utilizată atât în ​​orientări verticale cât și orizontale, iar șeful Xbox Microsoft, Phil Spencer, promite că va „furniza de patru ori puterea de procesare a lui Xbox One X în cel mai liniștit și eficient mod.”

Microsoft a folosit Xbox Series X pentru a prezenta Hellblade 2 , un nou joc de la Ninja Theory, care este dezvoltat pentru următoarea sa consolă Xbox. Deși Microsoft a dezvăluit designul aici, compania nu dezvăluie specificații exacte ale consolei.

Xbox Series X va include un procesor personalizat bazat pe arhitectura AMD Zen 2 și Radeon RDNA. Microsoft utilizează, de asemenea, un SSD NVMe pe Xbox Series X, care promite să crească timpul de încărcare. Xbox Series X va suporta, de asemenea, jocuri de 8K, cu până la 120 fps în jocuri.

Vorbind despre controlere, Microsoft a dezvăluit și un nou Xbox Wireless Controller. „Mărimea și forma sa au fost perfecționate pentru a multumi o gamă și mai largă de oameni și, de asemenea, dispune de un nou buton Share pentru a simplifica capturile de ecran și clipurile de joc”, explică SpencerControlerul actualizat va funcționa cu console Xbox One existente și PC-uri Windows 10 și va fi livrat cu fiecare Xbox Series X.

Consola Xbox Seria X a Microsoft va include, de asemenea, modul Auto Low Latency (ALLM) și Dynamic Latency Input (DLI), care vor „face Xbox Series X cea mai sensibilă consolă”. Spencer spune că Seria X este „proiectată pentru un viitor în cloud.

Etichete

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close