update Galaxy S10 Lite
update Galaxy S10 Lite

Update Galaxy S10 Lite. Prima actualizare pentru Samsung Galaxy S10 Lite aduce noi funcții pentru camera telefonului. În ciuda numelui său, dispozitivul merge pe linia dintre S10 și S20, având designul și unele caracteristici ale acestuia din urmă.

Cea mai mare îmbunătățire care vine cu această actualizare este faptul că modul video Super Steady este activat la rezoluția 2160p (chiar și flagship-urile S20 sunt încă blocate la 1080p pentru Super Steady, dar probabil că se va schimba în curând).

O altă actualizare este adăugarea modului 60fps pentru captura video la rezoluție 2160p. Tehnic, Galaxy S10 Lite a fost întotdeauna capabil de asta, deși unii oameni de pe forumurile Samsung se plângeau că au la dispoziție doar 2160p / 30fps (acest lucru ar fi putut fi o problemă regională).

În plus, calitatea imaginii a camerei și stabilitatea aplicației camerei în sine au fost îmbunătățite.

update Galaxy S10 Lite
update Galaxy S10 Lite

Cititorul de amprentă afișat va debloca telefonul mai rapid după instalarea actualizării. S-a îmbunătățit și stabilitatea software-ului telefonului.

În cele din urmă, actualizarea G770FXXU2ATB2 aduce nivelul de corecție de securitate pentru luna februarie. Actualizarea este o descărcare de 416 MB și merită, având în vedere jurnalul de modificări.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.