Urmatorul update Galaxy S10 Lite adauga Super Steady la 4K, plus upgrade-uri ale camerei

Update Galaxy S10 Lite. Prima actualizare pentru Samsung Galaxy S10 Lite aduce noi funcții pentru camera telefonului. În ciuda numelui său, dispozitivul merge pe linia dintre S10 și S20, având designul și unele caracteristici ale acestuia din urmă.

Cea mai mare îmbunătățire care vine cu această actualizare este faptul că modul video Super Steady este activat la rezoluția 2160p (chiar și flagship-urile S20 sunt încă blocate la 1080p pentru Super Steady, dar probabil că se va schimba în curând).

O altă actualizare este adăugarea modului 60fps pentru captura video la rezoluție 2160p. Tehnic, Galaxy S10 Lite a fost întotdeauna capabil de asta, deși unii oameni de pe forumurile Samsung se plângeau că au la dispoziție doar 2160p / 30fps (acest lucru ar fi putut fi o problemă regională).

În plus, calitatea imaginii a camerei și stabilitatea aplicației camerei în sine au fost îmbunătățite.

update Galaxy S10 Lite
update Galaxy S10 Lite

Cititorul de amprentă afișat va debloca telefonul mai rapid după instalarea actualizării. S-a îmbunătățit și stabilitatea software-ului telefonului.

În cele din urmă, actualizarea G770FXXU2ATB2 aduce nivelul de corecție de securitate pentru luna februarie. Actualizarea este o descărcare de 416 MB și merită, având în vedere jurnalul de modificări.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *