Va avea Loki un sezon 3? Nici măcar producătorul său nu este sigur

După finalul exploziv al celui de-al doilea sezon Loki, difuzat vineri pe Disney+, întrebarea care îi preocupă pe fanii îndrăgostiți de MCU este dacă vom avea sau nu parte de un al treilea sezon. Deși ar părea că producția a încheiat povestea într-un mod satisfăcător, răspunsul producătorului executiv, Kevin R. Wright, lasă loc de interpretare.

Într-un interviu recent, Wright a fost întrebat cu privire la perspectivele unei eventuale continuări a seriei, iar răspunsul său a fost surprinzător de direct: el nu știe. Cu toate că inițial, planurile pentru Loki au inclus doar două sezoane, succesul fenomenal al seriei lasă ușa deschisă pentru o posibilă a treia salva de episoade.

Episodul final al celui de-al doilea sezon a fost difuzat vinerea trecuta, aducând cu sine un amestec de emoții pentru fanii care au urmărit cu înfrigurare aventurile celui mai îndrăgit antagonist din MCU. Cu toate acestea, în ciuda concluziei care pare a fi finalul poveștii, cei familiarizați cu MCU știu că nimic nu este întotdeauna ceea ce pare.

În privința celui de-al treilea sezon, Kevin R. Wright a explicat că decizia nu este una simplă și depinde atât de aspecte logistice, cât și de creativitate. „Făcem presupunerea că nu vom avea un al treilea sezon pentru a spune cea mai bună și satisfăcătoare poveste posibilă într-un singur sezon,” a declarat el într-un interviu acordat Collider. Cu alte cuvinte, nu s-a planificat inițial să se includă o continuare a seriei în scrierea acesteia.

Cu toate acestea, renunțarea la idee nu este în mod necesar singura opțiune. Wright nu a închis complet ușa unei posibile continuări, spunând: „Aș dori să continui să spun povești cu această echipă, fie că este vorba de un al treilea sezon Loki sau de altceva. Vom vedea de ce are nevoie Marvel și ce vrea să facem.”

Așadar, în ciuda tuturor speculațiilor și speranțelor fanilor, adevărul despre viitorul seriei Loki va fi dezvăluit doar odată cu o declarație oficială din partea Disney. Până atunci, rămâne un mister dacă Loki va avea sau nu parte de o a treia aventură pe micile ecrane.

Sursa: collider.com

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *