Vânzările Huawei Mate Xs încep pe 5 martie

Huawei a prezentat smartphone-ul pliabil actualizat Mate Xs la o conferință de presă, luni. Dispozitivul este dotat cu un chipset actualizat și suport 5G, o nouă balama mai robustă și cel mai recent EMUI 10, dar are si un pret maricel.

Când Richard Yu a prezentat telefonul, el a spus că va fi disponibil pentru vânzare luna viitoare, dar a dat câteva detalii dincolo de asta. Acum obținem câteva informații suplimentare și, în mod sigur, China va fi prima țară în care Huawei Mate Xs va fi disponibil, cu vânzări programate să se deschidă pe 5 martie.

Mate X-urile păstrează cea mai mare parte a caracteristicilor îngrijite pe care le avea predecesorul său – încărcare rapidă de 55 W, patru camere foto, ecran de 8 ”desfășurat care intră pe un dispozitiv cu afișaj dublu odată pliat. Îi lipsește serviciile Google, ceea ce ar explica de ce va fi o vânzare dificilă în vest, dar Huawei lucrează la construirea alternativelor sale și dacă progresează suficient, poate aduce Mate X-urile în afara patriei.

Prețul pe scena globală este de 2.499 EUR, însă, în China, este de 16,999 CNY, adică aproximativ 2.225 € / 2.400 USD.

Preînregistrările pentru telefonul de 8/512 GB sunt deja live pe site-ul Huawei și la Vmall.com și ne așteptăm ca dispozitivul să se vândă, având în vedere performanțele impresionante ale lui Mate X la sfârșitul anului 2019.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *