Jocuri

Vedeți primele fotografii oficiale ale unui prototip Xbox Series X

În timpul unui eveniment din Germania, un prototip al seriei Xbox X a fost fotografiat și distribuit pe rețelele de socializare. Descoperă fiara!

Acum este oficial, Xbox Series X este de așteptat ca în luna noiembrie 2020 să fie lansat, conform Microsoft. Conform primelor zvonuri, acesta ar putea ajunge chiar din 6 noiembrie 2020 . Între timp, Microsoft crește micile comunicații pentru a ridica hype-ul în așteptarea lansării consolei.

Weekend-ul trecut, în timpul Saturn Xperion E-Arena, în Germania, a fost afișat un prototip al seriei Xbox X pentru ca toți să-l vadă, iar unii mici norocoși au putut face câteva fotografii pentru a realiza dimensiunea proasta a acestuia :).

photo xbox series x 03


photo xbox series x 01


photo xbox series x 02

Prin urmare, datorăm aceste câteva fotografii lui TiLMEN, un utilizator de pe Twitter care a fost destul de entuziasmat să vadă această consolă „în realitate”. Folosim ghilimele aici, deoarece această consolă rămâne un prototip și nu versiunea finală. Dar cel puțin putem să ne facem o mică idee despre ergonomia consolei.

Unitate de disc, mic logo Xbox în partea stângă sus, buton de alimentare și priză USB în partea dreaptă jos. Partea din față a acestei serii Xbox X este simplă, minimalistă, dar elegantă. În spate, găsim două porturi USB-A (tip SuperSpeed), un port Ethernet, un port HDMI si o iesire de alimentare. Cu toate acestea, observăm absența unei ieșiri audio optice.

Observăm că acest prototip arată foarte mult cu detaliile oferite de jurnalistul Brad Sams pe site-ul Thurrott.com în ianuarie 2020 . Probabil că nu este versiunea finală. Consola este așteptată pentru noiembrie 2020 la un preț încă necunoscut.

Consola ar trebui să fie însoțită de celebrul controler Xbox Series S care se scurge din ce în ce mai mult de-a lungul săptămânilor. O consolă mai puțin puternică, care, în funcție de controlerul său, ar trebui să fie oferită în alb spre deosebire de Seria X. Oricum, indiferent dacă este vorba despre Xbox Series X sau Xbox Series S, cele două console de la Microsoft va trebui să o cumparati fără jocul emblematic al Microsoft. Într-adevăr, Halo Infinite a fost amânată până în 2021 din cauza unor probleme în dezvoltarea sa.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *