Versiunea stabilă MIUI 13 este finalizata: Va debuta cu Xiaomi 12

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
1 Min
Versiunea stabilă MIUI 13 este finalizata

Dezvoltatorul polonez Kacper Skrzypek a anunțat că versiunea stabilă a foarte așteptatului MIUI 13 este gata. Compania chineză a finalizat lucrările la firmware-ul MIUI 13, potrivit lui Skrzypek, care este și un utilizator activ al forumului XDA Developers.

Versiunea stabilă a lui MIUI 13 cu numărul v13.0.1.0 SLBCNXM este gata pentru seria Xiaomi 12. Aceasta arată că noua interfață va debuta cu Xiaomi 12. Smartphone-ul emblematic va fi primul dispozitiv din cutie cu MIUI 13 bazat pe Android 12 .

Ce știm?

Data exactă a evenimentului de lansare nu a fost încă clarificată. Cu toate acestea , sunt menționate trei opțiuni, 12, 16 și 28 decembrie. Smartphone-ul va fi lansat cu un design complet nou . Aspectul unității camerei de pe panoul din spate se va schimba.

De asemenea, se va lansa cu un ecran E5 AMOLED fabricat de Samsung, o baterie de 5.000 mAh și trei camere din spate cu o rezoluție de 50 de megapixeli. Noul smartphone emblematic al mărcii chinezești va fi alimentat de noul chipset Snapdragon 8 Gen 1 pe care Qualcomm l-a anunțat recent.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.