Vesti proaste! Netflix va crește prețurile abonamentelor în 2021

În ciuda conținutului strălucit pe care Netflix l-a pus la dispoziție de-a lungul timpului. Ceea ce, ca să vă spun adevărul, a încântat majoritatea utilizatorilor. Există, de asemenea, anumite subiecte care nu vor mulțumi practic pe nimeni, sau mai bine zis, avem vesti proaste.

La urma urmei, când vine vorba de creșteri de prețuri, nimeni nu vrea să știe. Dar adevărul este că, dacă doriți să continuați să vă mențineți abonamentul Netflix, va trebui probabil să plătiți mai mult.

Astfel, aceste informații despre prețuri nu sunt încă 100% garantate, deoarece Netflix însăși nu a vorbit încă despre această chestiune. Cu toate acestea, ținând cont de faptul că au existat multe speculații cu privire la acest lucru în ultimele timpuri. Este foarte probabil ca acest lucru să devină o realitate foarte curând sau chiar la sfârșitul anului.

Prețurile abonamentelor la Netflix cresc până la sfârșitul anului!

Prin urmare, în urma unei speculatii a mai multor analiști din industria de divertisment în sine. Se așteaptă ca prețul abonamentului să crească substanțial în diferitele pachete disponibile în acest moment. Aceasta fiind o decizie foarte atentă și bazată pe creșterea numărului de noi utilizatori în țări mari precum Marea Britanie, Germania, Japonia și chiar Argentina. Ceea ce face încă incert dacă țări precum Romania, de exemplu, vor fi afectate de această creștere a prețului.

Cu toate acestea, pe lângă creșterea prețului, nimeni nu ar trebui să scape de anularea partajării contului. Fiind faptul că Netflix s-a arătat interesat să termine acest lucru în ultima vreme. Dar va trebui cu adevărat să așteptăm și să vedem care va fi decizia finală și dacă această măsură va continua sau nu în curând.

Pe scurt, Netflix este în prezent una dintre cele mai recunoscute platforme de streaming în acest moment. Aceste măsuri mai „conservatoare” pot cauza de fapt o scădere a numărului de noi utilizatori.

netflix logo e1619100876428

Netflix este un serviciu de streaming online cu plata, care permite celor ce se aboneaza sa vada seriale și filme fara reclame.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *