În ciuda conținutului strălucit pe care Netflix l-a pus la dispoziție de-a lungul timpului. Ceea ce, ca să vă spun adevărul, a încântat majoritatea utilizatorilor. Există, de asemenea, anumite subiecte care nu vor mulțumi practic pe nimeni, sau mai bine zis, avem vesti proaste.

La urma urmei, când vine vorba de creșteri de prețuri, nimeni nu vrea să știe. Dar adevărul este că, dacă doriți să continuați să vă mențineți abonamentul Netflix, va trebui probabil să plătiți mai mult.

Astfel, aceste informații despre prețuri nu sunt încă 100% garantate, deoarece Netflix însăși nu a vorbit încă despre această chestiune. Cu toate acestea, ținând cont de faptul că au existat multe speculații cu privire la acest lucru în ultimele timpuri. Este foarte probabil ca acest lucru să devină o realitate foarte curând sau chiar la sfârșitul anului.

Prețurile abonamentelor la Netflix cresc până la sfârșitul anului!

Prin urmare, în urma unei speculatii a mai multor analiști din industria de divertisment în sine. Se așteaptă ca prețul abonamentului să crească substanțial în diferitele pachete disponibile în acest moment. Aceasta fiind o decizie foarte atentă și bazată pe creșterea numărului de noi utilizatori în țări mari precum Marea Britanie, Germania, Japonia și chiar Argentina. Ceea ce face încă incert dacă țări precum Romania, de exemplu, vor fi afectate de această creștere a prețului.

Cu toate acestea, pe lângă creșterea prețului, nimeni nu ar trebui să scape de anularea partajării contului. Fiind faptul că Netflix s-a arătat interesat să termine acest lucru în ultima vreme. Dar va trebui cu adevărat să așteptăm și să vedem care va fi decizia finală și dacă această măsură va continua sau nu în curând.

Pe scurt, Netflix este în prezent una dintre cele mai recunoscute platforme de streaming în acest moment. Aceste măsuri mai „conservatoare” pot cauza de fapt o scădere a numărului de noi utilizatori.

Netflix este un serviciu de streaming online cu plata, care permite celor ce se aboneaza sa vada seriale și filme fara reclame.

Distribuie

Scrie ceva...