Microsoft a lansat un video comemorativ pentru Windows 10, sărbătorind versiunea sistemului de operare  pentru ca a lovit bariera de 1 miliard de activări. Clipul a fost postat pe profilul Instagram al Panos Panay, șeful diviziei de dispozitive Windows a companiei.

Începe ca un tribut nostalgic, arătând ecranul de pornire și pictogramele mai multor versiuni vechi ale sistemului. Cu toate acestea, în curând începe să livreze unele modificări vizuale care erau deja așteptate și vor ajunge în actualizări viitoare.

Verificați:

Un exemplu este schimbarea pictogramelor programelor din meniul Start, trecerea de la „plăci live” la imagini mai standardizate și moderne, dar simple. Dreptunghiurile animate nu au fost întrerupte și pot fi în continuare personalizate de către utilizator, dar acum au mai puțin spațiu.

Meniul Start în sine devine un makeover, devenind mai puțin colorat. Este posibil să utilizați o versiune deschisă sau întunecată a interfeței, în funcție de preferințele dvs.

În plus, pentru un scurt moment apare noul File Explorer cu navigare între folderele sistemului, care prezintă o interfață simplificată, cu pictograme mai mari.

De asemenea, Microsoft aplică politicile de incluziune, cu personalizarea dimensiunii și culorii cursorului, precum și periferice adaptate. Deocamdată, nu există un termen limită pentru lansarea actualizărilor care vor aduce noutățile vizuale dezvăluite în videoclip

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.