Seriale

Vikings Sezonul 6 Episodul 10 când apare online subtitrat

În această postare vom discuta despre data la care se lansează episodul 10 din sezonul 6 Vikings și alte detalii. Normal, ar trebui să apară săptămâna aceasta. Însă, dacă ești interesat de mai multe informații, aruncă un ochi mai jos. Cu toate astea, vom include și câteva spoilere din ultimul și viitorul episod.

Vikings Sezonul 6 Episodul 10 online – Data lansării

În momentul de față, tv show-ul a ajuns la episodul nouă în sezonul șase, iar cel de-al zecelea va apărea în curând. Ca dată exactă, 5 februarie 2020 este ziua exactă când apare, față de episodul nouă care a fost lansat public pe 29 ianuarie 2020. Cel anterior este intitulat ‘Resurrection’, în timp ce ultimul se numește ‘The Best Laid Plans’. Fiecare episod are o durată de aproximativ 60 de minute.

Vikings Sezonul 6 Episodul 10 – Despre ce este vorba

Ivar și Igor ar putea conspira împotriva lui Oleg, doar că cei doi s-au alăturat deja forțelor care emigrează către Kiev pentru a ajunge pe nepoftite în Scandinavia. Realizând situația în care se află, Regele Harald și Regele Bjorn vor lua măsuri considerabile pentru a contraataca invazia. Însă toate aceste acțiuni vor fi suficiente pentru a rezista forței Rus? Vom vedea în episodul următor. Dacă ești interesat, trailerul acestuia a fost publicat deja online și poate fi văzut mai jos.

Vikings Sezonul 6 Episodul 10 subtitrat online

Serialul este difuzat pe History Channel în Statele Unite ale Americii la ora 10 PM, iar episoadele noi sunt lansate miercurea. În plus, fanii îl pot vedea și de pe aplicația History, dacă se conectează cu datele abonamentului de TV. În România, acesta este disponibil pe Netflix, însă numai până la sezonul 5. Când va apărea cu certitudine și sezonul 6, nu știm. Însă, imediat cum vom afla, te vom ține la curent.

Etichete

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close