Vikings sezonul 6, partea 2: cum a fost sfârșitul seriei (Pareri)

Vikings sezonul 6 – În cele din urmă, ultimele 10 episoade din sezonul 6 din Vikings sunt disponibile pe Netflix . După 5 ani grozavi, fanii așteptau cu nerăbdare să se desfășoare povestea și finalul epic pentru Bjorn, Ivar și King Oleg.

Pareri Vikings sezonul 6, partea 2

Faptul că Bjorn ar putea muri cu o înjunghiere a fost de neconceput pentru fanii seriei, la urma urmei a luptat curajos în mai multe bătălii și a fost întotdeauna considerat un semizeu. Din fericire, sfârșitul său a fost mult mai glorios decât cliffhanger-ul de la mijlocul sezonului. Contrar finalului dezamăgitor al lui Lagertha, el cade luptând și dovedind că, la fel ca tatăl său, nu va fugi niciodată de luptă.

Bjorn moare după ce a fost lovit de mai multe săgeți, ținându-și sabia ridicată în aer. Aceasta a fost una dintre cele mai incitante scene din partea 2, într-un final demn pentru unul dintre cei mai curajoși vikingi.

Moartea lui Ivar a venit și ea într-un moment neașteptat în ultimul episod. Am știut întotdeauna că relația sa cu regele Oleg a fost îndoielnică și că unul ar fi trădat pe cealalt la un moment dat, dar, contrar așteptărilor, moartea nu a fost cauzată de Oleg: este înjunghiat în luptă în Anglia în bătălia finală a seriei.

Vikings sezonul 6, partea 2
Vikings sezonul 6, partea 2

De asemenea, evidențiată de închiderea lui Vikings este decizia lui Hvitserk de a rămâne în Anglia și de a deveni creștin după moartea lui Ivar. Este aproape ca o lansare pentru personaj, care a fost întotdeauna în umbra fratelui său și înconjurat de tragedii și dependențe.

Ubbe, la fel ca Bjorn, este la înălțimea pașilor tatălui său. După atât de multe căutări pentru o țară promisă, el descoperă că teritoriul a fost deja explorat de Floki, un personaj preferat de fani care s-a întors pentru ultimele episoade. În cele din urmă, cei doi reflectă la poveștile lor într-o scenă frumoasă.

În cele din urmă, bătălia pentru tronul lui Kattegat continuă cu Harald. Se căsătorește cu văduva lui Ironside, dar în curând descoperă că este o vrăjitoare. Ea ajunge ca regină a lui Kattegat în timp ce el moare la bătălia Angliei.

Spre deosebire de multe serii epice, sfârșitul spectacolului nu părea să fie grăbit. Deși unele puncte au rămas libere, nu se poate nega că producătorii au reușit să dea un destin demn personajelor și să trateze ultimele momente cu bătălii glorioase, surprize și chiar dezamăgiri – cu care fiecare fan al vikingilor trebuie să fie deja obișnuit.

Vikings sezonul 6, partea 2
Vikings sezonul 6, partea 2

Data de debut pentru spin-off-ul Vikings nu a fost încă lansată, dar merită să fii cu ochii pe următorii pași ai producției, deoarece promite să fie o poveste la fel de interesantă ca originalul.

Ce părere ai despre sfârșitul Vikings sezonul 6, partea 2, sfarsit de serial, a fost făcut dreptate producției istorice?

Lasă-ți un comentariu cu parerea voastra!

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *