Vivo prezintă oficial noua tehnologie de încarcare rapidă la 120W

Image 085 1024x611 1

Vivo a dezvăluit oficial în luna iunie din acest an sistemul de încărcare super rapidă la 120W, promițând o încărcare a unei baterii de 4,000mAh în cea mai scurtă perioadă posibilă de până acum. Recent a avut loc un eveniment în China, unde brand-ul de telefoane pentru gaming a companiei, iQOO, oficial a anunțat cea mai rapidă tehnologie de fast charging.

Un videoclip, distribuit pe Weibo, dezvăluie că poate aduce o baterie de 4,000mAh la capacitate maximă în doar 15 minute. De altfel, poate încărca aceeași baterie până la 50% în doar 5 minute. În prezent, OPPO și Realme au fost cei care au avut ștafeta în privința acestui aspect, cu mult lăudatele modele Find X2 Pro, Reno Ace și Realme X50 Pro, care ofereau o încărcare la 65W. Desigur, nu e surprinzător dat fiind faptul că ambele companii, împreună cu Vivo, sunt deținute de BBK Electronics. Vivo promite că va introduce noul telefon de gaming iQOO în luna august.

Citeste si:  Vivo: un ceas inteligent dedicat sanatatii cu 18 zile de autonomie urmeaza sa fie lansat

Anunțul de astăzi marchează un nou pas pe care Vivo îl face pentru a trece la un nou nivel atunci când vine vorba de tehnologia care stă în spatele energiei ce alimentează dispozitivele sale. Totuși, chiar dacă OPPO a dezvăluit și el o încărcare rapidă la 120W ce aduce o baterie de 4,000mAh la capacitate maximă în aproximativ 10 minute, rămâne de văzut dacă aceste companii vor reuși să oferă și o prezervare a duratei de viață a bateriei, astfel încât să nu existe o deteriorare accentuată asociată cu această nouă tehnologie.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
huawei mate smartphones

Huawei Mate V – iata cu ce seamana rivalul lui Galaxy Z Flip

Articolul următor
PS5 Render

Prețul consolei PS5 va fi anunțat de către Sony după ce se va face public prețul lui Xbox Series X

Postări Asemănatoare
Total
0
Share