HardwareŞtiriTelefoane

Vivo prezintă oficial noua tehnologie de încarcare rapidă la 120W

Vivo a dezvăluit oficial în luna iunie din acest an sistemul de încărcare super rapidă la 120W, promițând o încărcare a unei baterii de 4,000mAh în cea mai scurtă perioadă posibilă de până acum. Recent a avut loc un eveniment în China, unde brand-ul de telefoane pentru gaming a companiei, iQOO, oficial a anunțat cea mai rapidă tehnologie de fast charging.

Un videoclip, distribuit pe Weibo, dezvăluie că poate aduce o baterie de 4,000mAh la capacitate maximă în doar 15 minute. De altfel, poate încărca aceeași baterie până la 50% în doar 5 minute. În prezent, OPPO și Realme au fost cei care au avut ștafeta în privința acestui aspect, cu mult lăudatele modele Find X2 Pro, Reno Ace și Realme X50 Pro, care ofereau o încărcare la 65W. Desigur, nu e surprinzător dat fiind faptul că ambele companii, împreună cu Vivo, sunt deținute de BBK Electronics. Vivo promite că va introduce noul telefon de gaming iQOO în luna august.

Anunțul de astăzi marchează un nou pas pe care Vivo îl face pentru a trece la un nou nivel atunci când vine vorba de tehnologia care stă în spatele energiei ce alimentează dispozitivele sale. Totuși, chiar dacă OPPO a dezvăluit și el o încărcare rapidă la 120W ce aduce o baterie de 4,000mAh la capacitate maximă în aproximativ 10 minute, rămâne de văzut dacă aceste companii vor reuși să oferă și o prezervare a duratei de viață a bateriei, astfel încât să nu existe o deteriorare accentuată asociată cu această nouă tehnologie.

Marian Mărian

Marian este un adept al culturii geek și prezintă un interes ridicat față de marketingul digital. Acesta consideră că internetul e un mediu minunat care oferă oportunități nelimitate utilizatorilor de a se dezvolta și de a-și exprima creativitatea. Cu o experiență vastă în copywriting, Marian a redactat articole pentru revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, în perioada 2016-2018. Apoi, din 2019, Marian a preluat rolul de Redactor-șef adjunct și SEO Specialist în cadrul portalului de ştiri şi informaţii IT&C intitulat GEEKI. Pe lângă capabilitățile sale de gândire critică, fiind capabil să facă diferența între corelație și cauzalitate în domeniul SEO, acestuia îi place, de altfel, să scrie articole despre diverse subiecte ce țin de tehnologie, știință și divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button