Stiri ITJocuri

Watch Dogs 2 Gratuit: Ghid pentru utilizatorii ce au lipsit de la Ubisoft Forward

Din cauza unor dificultăți tehnice, mai mulți utilizatori nu au reușit să se conecteze la Uplay pentru a descarca gratuit Watch Dogs 2. Aflați cum puteți obține gratuit Watch Dogs 2.

Ubisoft a organizat recent o conferință de preferințe digitale, numită Ubisoft Forward, unde a făcut mai multe anunțuri în jurul jocurilor sale video viitoare. De asemenea, compania a anunțat că va oferi Watch Dogs 2 utilizatorilor care au urmărit evenimentul live și s-au autentificat în conturile lor Uplay. Din păcate, majoritatea utilizatorilor au avut probleme la conectare în conturile UPlay, în timp ce au încercat să solicite Watch Dogs 2 in mod gratuit.

Cum să obțineți gratuit Watch Dogs 2?

Se pare că Ubisoft va oferi Watch Dogs 2 tuturor utilizatorilor care au un cont Uplay, chiar și celor care nu au reușit să se autentifice în conturile lor. Ubisoft a declarat că era conștient de problemele de conectare cu care se confruntă utilizatorii și că lucrează la rezolvarea problemei inca din timpul difuzării.

De asemenea, Ubisoft a postat un tweet prin intermediul unui oficial de asistență Ubisoft, confirmând că recompensele Ubisoft Forward vor fi date chiar și utilizatorilor care nu au putut să se autentifice în timpul evenimentului. Așadar, dacă nu ați reușit să surprindeți în direct evenimentul sau ați ratat promoția în întregime, este posibil să primiți în continuare o copie gratuită a Watch Dogs 2.

Descarca Watch Dogs 2

Ubisoft a lansat acum o nouă pagină web în care toți titularii de cont Uplay se pot autentifica pentru a solicita recompensele promise. Trebuie să faceți clic pe linkul de aici pentru a solicita Watch Dogs 2. Copia gratuită a jocului video va fi disponibilă pentru utilizatori la o zi după eveniment, conform secțiunii FAQ Ubisoft pentru copia gratuită a Watch Dogs 2.

În cadrul evenimentului Ubisoft Forward, compania franceză de jocuri video le-a oferit fanilor o privire detaliată la Watch Dogs: Legion, a treia tranșă din seria Watch Dogs. Cadoul gratuit nu vine la fel de surprinzător, deoarece Ubisoft încearcă să ridice cât mai mult posibil franciza. Este posibil ca oferta captivantă a unui Watch Dogs 2 gratuit să-i determine pe cei care nu sunt familiarizați cu seria să ia în considerare un gust al jocului video palpitant de acțiune-aventură înainte ca următorul său mult așteptat să apară în octombrie a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *