in

WhatsApp asigura si mai multa confidentialitate

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp a adaugat o functie noua si este disponibila pe toate Android si iOS disponibile din data de 3 noiembrie pe toate dispozitivele, aceasta functie va oferi si mai multa confidentialitate.

Setarea consta in faptul ca utilizatorii Wapp nu vor mai putea fi bagat in anumita grupuri fara ca utilizatorul bagat sa isi dea acordul inainte.

Astfel nu vom mai fi asaltati de notificari de la grupuri in care am fost adaugati fara aprobarea noastra. Aceasta setare a fost solicitate de mai multi utilizatori pe forumuri si iata ca Facebook a tinut cont de acest feedback.

Aceasta functie poate fi activata din Setari – Privacy -Group selections. Conform pozei de mai jos, veti avea si voi 3 optiuni pe care le puteti selecta. Optinuile sunt Everyone, My Contacts sau My Contacts Except… Si asta pentru a selecta cine are permisiunea pentru a te adauga in grupuri.

WhatsApp
WhatsApp

Prin selectarea ultimei optiuni, veti folosi cea mai avansata functie care permite utilizatorului sa selecteze cateva contacte care il deranjeaza cu grupurile wapp.

Utilizatorii vor primi o invitatie pentru a participa/intra intr-un grup, aceasta invitatie este valabila 3 zile si va fi prezenta sub forma de chat, daca in termen de 3 zile nu vom raspunde la aceasta, invitatia va disparea automat.

Pentru a nu fi bagat in grupuri de oricare dintre contactele tale este nu ai o optiune „De nimeni”, insa veti putea selecta ultima varianta si selectati toti utilizatorii odata iar prin acest lucru ati rezolvat problemele.

Written by Marian Ciobanu

Fondator Geeki.ro din 2019, sunt pasionat de tehnologie, filme, seriale, jocuri si multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *