InternetSoftwareŞtiri

WhatsApp introduce o nouă funcție mult așteptată: posibilitatea de a edita mesajele

Utilizatorii WhatsApp vor putea modifica mesajele deja trimise, dar doar într-un interval de 15 minute

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, vine cu o nouă funcție mult așteptată de utilizatori: posibilitatea de a edita mesajele deja trimise. Această facilitate a fost observată în versiunea beta a aplicației acum aproape un an și este disponibilă acum pentru toți utilizatorii.

Cu toate acestea, spre deosebire de alte aplicații care oferă deja o funcție similară, utilizatorii WhatsApp vor avea doar 15 minute la dispoziție pentru a corecta o greșeală sau pentru a adăuga un emoji pe care l-au omis inițial. După acest interval, mesajul va rămâne neschimbat.

Pentru a edita un mesaj deja trimis, utilizatorii trebuie să apese și să țină apăsat pe mesajul respectiv, apoi să selecteze opțiunea de editare. Mesajele modificate vor fi marcate cu mențiunea „modificat” lângă data și ora trimiterii, pentru a indica faptul că acestea au fost modificate. Este important de menționat că aplicația nu va păstra istoricul modificărilor, astfel încât utilizatorii nu vor putea vedea versiunea anterioară a mesajului.

Deși această nouă facilitare poate părea un detaliu minor, va fi foarte utilă pentru mulți utilizatori, care nu vor mai fi nevoiți să șteargă și să retrimită mesajul pentru a corecta o greșeală. În plus, conversațiile vor fi mult mai ușor de urmărit și de citit, fără să apară mesajul „acest mesaj a fost șters”.

Potrivit blogului WhatsApp, această funcție a început deja să fie implementată în întreaga lume și va fi disponibilă pentru toți utilizatorii „în săptămânile următoare”. Dacă nu ați primit încă actualizarea, vă recomandăm să verificați versiunea beta a aplicației, care a inclus această funcție încă de acum câteva luni.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button