Despre aplicația WhatsApp se vorbește în continuare. Serviciul a cunoscut vremuri grele, dar promite multe îmbunătățiri pentru lunile următoare .

Poate una dintre ele va fi corectarea sistemului de verificare, care are o problemă gravă: posibilitatea de a vă suspenda contul, cunoscându-vă doar numărul de telefon.

O METODĂ SIMPLĂ

Pentru a face acest lucru, atacatorul trebuie doar să instaleze WhatsApp pe un dispozitiv nou și să adauge numărul dvs. de telefon la înregistrare.

Procesul nu va merge mai departe, în acel moment WhatsApp trimite într-adevăr un SMS de verificare la numărul de contact, adică pe cartela SIM. Este declanșat sistemul de autentificare dublă WhatsApp.

Problemă, dacă persoana repetă operația de mai multe ori, identificarea este blocată timp de 12 ore. Apoi, persoana poate contacta asistența WhatsApp prin e-mail și poate solicita suspendarea contului, invocând un furt de telefon. Suspiciunea va fi sporită de încercări greșite de conectare.

Din motive de securitate, WhatsApp va suspenda, prin urmare, contul, fără să-l închidă și fără să-ți ceară vreodată opinia.

FĂRĂ ACCES LA CONT

Dacă această metodă permite acțiuni rău intenționate împotriva conturilor WhatsApp, putem fi totuși liniștiți știind că aceasta nu este o metodă de accesare a contului. Nu vorbim despre hacking aici sau despre accesarea informațiilor contului dvs. WhatsApp.

Evident, utilizarea acestei metode contravine condițiilor de utilizare a WhatsApp. Sperăm că firma va reacționa rapid pentru a găsi o soluție și a corecta problema.

[Sursa]

Distribuie

Scrie ceva...