WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp a tot schimbat setările pentru ştergerea mesajelor în ultima perioadă, aceste schimbări fiind un progres pentru utilizatorii ce trimit informaţii sensibile, precum Telegram şi Facebook a ţinut pasul pentru a putea oferi utilizatorilor să şteargă mesajele într-un timp mai îndelungat.

Potrivit Engadget în beta versiunii 2.19.275 pentru serviciul de mesaje de la Facebook, Wapp, a apărut o funcţie ce îţi permite să selectezi că mesajele să se auto distrugă, acest lucru însă nu este pus la punct iar până la finalul versiuni s-ar putea că funcţia să sufere schimbări.

În momentul testării, funcţia este disponibilă doar în grupuri de chat și se pot „autodistruge” în cinci secunde sau într-o oră.

Nu se ştie o data exactă când se va lansa un update cu această funcţie, însă va fi interesant cum va fi privită de lume, pe deoparte îţi oferă mai multă siguranţă, ţie ca utilizator, dar unii utilizatori pot renunţa la aplicaţie datorită acestei funcţii, deocamdată se ştie că va fi implementata doar în grupuri de chat nu şi în conversaţii private, rămâne de văzut atunci când va fi lansată cum se va descurca.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.