WhatsApp va avea o functie de stergere automata a mesajelor

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp a tot schimbat setările pentru ştergerea mesajelor în ultima perioadă, aceste schimbări fiind un progres pentru utilizatorii ce trimit informaţii sensibile, precum Telegram şi Facebook a ţinut pasul pentru a putea oferi utilizatorilor să şteargă mesajele într-un timp mai îndelungat.

Potrivit Engadget în beta versiunii 2.19.275 pentru serviciul de mesaje de la Facebook, Wapp, a apărut o funcţie ce îţi permite să selectezi că mesajele să se auto distrugă, acest lucru însă nu este pus la punct iar până la finalul versiuni s-ar putea că funcţia să sufere schimbări.

În momentul testării, funcţia este disponibilă doar în grupuri de chat și se pot „autodistruge” în cinci secunde sau într-o oră.

Nu se ştie o data exactă când se va lansa un update cu această funcţie, însă va fi interesant cum va fi privită de lume, pe deoparte îţi oferă mai multă siguranţă, ţie ca utilizator, dar unii utilizatori pot renunţa la aplicaţie datorită acestei funcţii, deocamdată se ştie că va fi implementata doar în grupuri de chat nu şi în conversaţii private, rămâne de văzut atunci când va fi lansată cum se va descurca.

Citeste si:  Prețul consolei PS5 va fi anunțat de către Sony după ce se va face public prețul lui Xbox Series X
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
df7a308b pixel 4.dpi 73

Google Pixel 4 - Pret, data lansarii si alte detalii

Articolul următor
Cum descarci poze de pe instagram

Cum descarci poze de pe instagram in cativa pasi?

Postări Asemănatoare
Total
5
Share